Închide meniul

Emerich Ienei, asaltat cu mesaje şi telefoane de ziua sa: „Niciodată nu mă simt singur!” Mesaj impresionant pentru Edi Iordănescu: „La început de drum trebuie neapărat să facă asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2022, 21:57

Emerich Ienei, asaltat cu mesaje şi telefoane de ziua sa: „Niciodată nu mă simt singur! Mesaj impresionant pentru Edi Iordănescu: „La început de drum trebuie neapărat să facă asta!

Emerich Ienei, mesaj impresionant pentru Edi Iordănescu

Emerich Ienei, legendarul antrenor român care a câştigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986, a împlinit 85 de ani. „Nea Imi”, aşa cum mai este cunoscut în lumea fotbalului, a fost asaltat cu mesaje de ziua lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am primit foarte multe mesaje plăcute. Am probleme de sănătate, la ambele picioare. Pot să mă deplasez, dar destul de greu. Pot şi singur. Fără optimism nu poţi să faci nimic. Aşa că încerc să fiu cât mai tare. Am primit telefoane şi din România, şi din Ungaria. Nu mă simt niciodată singur. Nu prea îmi vine să cred că am 85 de ani, dar trebuie să accept şi vârsta aceasta”, a spus Emerich Ienei la digisport.ro.

Emerich Ienei a avut un mesaj şi pentru Edi Iordănescu

Emerich Ienei a ţinut să îi transmită şi un mesaj lui Edi Iordănescu, cel care va debuta pe banca naţionalei României în amicalul cu Grecia.

Eu cred că pot să ajung ca să mă uit la stadion, dar nu ca să am nişte jucători pe teren. Îl cunosc foarte bine pe tatăl lui. Edi trebuie să fie foarte atent la jucători şi să încerce să aibă nişte rezultate care să aducă aminte de tatăl lui. La început de drum trebuie neapărat să încerce să aducă toţi jucătorii la un nivel foarte bun„, a mai spus Emerich Ienei.

Emeric Ienei, antrenorul legendar care a ajutat-o pe Steaua să câştige Cupa Campionilor Europeni, a împlinit 85 de ani

Emeric Ienei, antrenorul legendar care a ajutat-o pe Steaua să câştige Cupa Campionilor Europeni, în 1986, împlineşte astăzi 85 de ani. Tehnicianul care a scris istorie în fotbalul românesc a primit felicitări atât de la FCSB, cât şi de la CSA Steaua. „FCSB îi urează La Mulți Ani domnului Emeric Ienei, ajuns la venerabila vârstă de 85 de ani. Clubul nostru îi dorește antrenorului care a adus trofeul UEFA Champions League la București să aibă parte de multă sănătate!„, a transmis clubul patronat de Gigi Becali pe contul de Facebook.

Reclamă

La Mulți Ani, Emerich Ienei! Emerich Ienei, legendarul antrenor al echipei de fotbal Steaua București, care a cucerit Cupa Campionilor Europeni pe 7 mai 1986, după o finală epică la Sevilla, cu FC Barcelona (scor 2-0, după lovituri de la 11 metri), împlinește azi 85 de ani.

Clubul Steaua București îi mulțumește pentru tot ceea ce a făcut pentru culorile roș-albastre, îi transmite multă sănătate și un sincer „La Mulți Ani”!„, au postat şi cei de la CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat, înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și