Închide meniul

Emerich Ienei, asaltat cu mesaje şi telefoane de ziua sa: „Niciodată nu mă simt singur!” Mesaj impresionant pentru Edi Iordănescu: „La început de drum trebuie neapărat să facă asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2022, 21:57

Emerich Ienei, asaltat cu mesaje şi telefoane de ziua sa: „Niciodată nu mă simt singur! Mesaj impresionant pentru Edi Iordănescu: „La început de drum trebuie neapărat să facă asta!

Emerich Ienei, mesaj impresionant pentru Edi Iordănescu

  • Emerich Ienei a împlinit 85 de ani
  • Mesaj emoţionant pentru Edi Iordănescu

Emerich Ienei, legendarul antrenor român care a câştigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986, a împlinit 85 de ani. „Nea Imi”, aşa cum mai este cunoscut în lumea fotbalului, a fost asaltat cu mesaje de ziua lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am primit foarte multe mesaje plăcute. Am probleme de sănătate, la ambele picioare. Pot să mă deplasez, dar destul de greu. Pot şi singur. Fără optimism nu poţi să faci nimic. Aşa că încerc să fiu cât mai tare. Am primit telefoane şi din România, şi din Ungaria. Nu mă simt niciodată singur. Nu prea îmi vine să cred că am 85 de ani, dar trebuie să accept şi vârsta aceasta”, a spus Emerich Ienei la digisport.ro.

Emerich Ienei a avut un mesaj şi pentru Edi Iordănescu

Emerich Ienei a ţinut să îi transmită şi un mesaj lui Edi Iordănescu, cel care va debuta pe banca naţionalei României în amicalul cu Grecia.

Reclamă

Eu cred că pot să ajung ca să mă uit la stadion, dar nu ca să am nişte jucători pe teren. Îl cunosc foarte bine pe tatăl lui. Edi trebuie să fie foarte atent la jucători şi să încerce să aibă nişte rezultate care să aducă aminte de tatăl lui. La început de drum trebuie neapărat să încerce să aducă toţi jucătorii la un nivel foarte bun„, a mai spus Emerich Ienei.

Emeric Ienei, antrenorul legendar care a ajutat-o pe Steaua să câştige Cupa Campionilor Europeni, a împlinit 85 de ani

Emeric Ienei, antrenorul legendar care a ajutat-o pe Steaua să câştige Cupa Campionilor Europeni, în 1986, împlineşte astăzi 85 de ani. Tehnicianul care a scris istorie în fotbalul românesc a primit felicitări atât de la FCSB, cât şi de la CSA Steaua. „FCSB îi urează La Mulți Ani domnului Emeric Ienei, ajuns la venerabila vârstă de 85 de ani. Clubul nostru îi dorește antrenorului care a adus trofeul UEFA Champions League la București să aibă parte de multă sănătate!„, a transmis clubul patronat de Gigi Becali pe contul de Facebook.

Reclamă

La Mulți Ani, Emerich Ienei! Emerich Ienei, legendarul antrenor al echipei de fotbal Steaua București, care a cucerit Cupa Campionilor Europeni pe 7 mai 1986, după o finală epică la Sevilla, cu FC Barcelona (scor 2-0, după lovituri de la 11 metri), împlinește azi 85 de ani.

Clubul Steaua București îi mulțumește pentru tot ceea ce a făcut pentru culorile roș-albastre, îi transmite multă sănătate și un sincer „La Mulți Ani”!„, au postat şi cei de la CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”