Închide meniul

Rapid are ambiţii mari în anul centenarului! Anunţul făcut de patronul Victor Angelescu înaintea inaugurării Stadionului Giuleşti

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2022, 20:42

Reclamă
Rapid are ambiţii mari în anul centenarului! Anunţul făcut de patronul Victor Angelescu înaintea inaugurării Stadionului Giuleşti

Victor Angelescu este patronul Rapidului

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Rapid ţinteşte tot mai sus în anul în care clubul împlineşte 100 de ani. Patronul giuleştenilor, Victor Angelescu, speră ca echipa lui Adrian Mutu să ajungă în play-off, iar apoi să se lupte cu şanse reale pentru cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid va juca, începând cu acest sezon, pe noul stadion din Giuleşti, care a costat nu mai puţin de 39 de milioane de euro. Pe noua arenă, Victor Angelescu speră ca echipa sa să evolueze în cupele europene.

Rapid are ambiţii mari în anul centenarului

În sezonul 2022-2023, Rapid va împlini 100 de ani de la înfiinţare. Victor Angelescu şi-ar dori ca giuleştenii să ajungă în play-off, iar apoi să meargă, după mulţi ani de aşteptare, în cupele europene.

„Play-off-ul, în primul rând, și după mai vedem. Mai întai să intrăm în play-off. Toată lumea cred că își propune play-off-ul, în afară de 2-3 echipe care se bat la titlu. Să vedem ce putem face după, dacă putem prinde un loc de cupă europeană sau nu”, a declarat Victor Angelescu pentru digisport.ro.

Mircea Lucescu va antrena în amicalul de inaugurare a Stadionului Giuleşti

Mircea Lucescu a acceptat invitaţia Rapidului şi va sta pe bancă în meciul Old-Boys de la evenimentul de gală în care va fi inaugurat Stadionul Giuleşti. Tehnicianul în vârstă de 76 de ani a ajutat echipa din Grant să câştige titlul, în 1999. Mai are în palmares o Cupă a României şi o Supercupă a României cu Rapid.

Reclamă

Revenit cu emoţii în ţară, din cauza războiului din Ucraina, antrenorul lui Dinamo Kiev se va întâlni cu alte legende ale clubului. Rapid – Poli Timişoara este primul meci care se va disputa pe arena de 39 de milioane de euro.

„Mircea Lucescu revine pe banca Rapidului. Cel mai titrat antrenor al României, și campion cu Rapid în 1999, Mircea Lucescu, revine pe banca rapidistă la meciul de Old-Boys ce se va disputa sâmbătă, la inaugurarea noului Giulești.

Rapid, cu nume grele pe teren, va întâlni formația de Old-Boys a Politehnicii Timișoara. Spectacolul inaugurării va începe de la ora 15:00, urmând ca spectacolul Old-Boys să se desfășoare în jurul orei 18:00. Main event-ul serii, jocul amical dintre Rapid și Politehnica Timișoara, va avea loc la 20:30. Vom reveni cu mai multe surprize ale acestui eveniment!„, au transmis oficialii Rapidului pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și