Închide meniul

Rapid are ambiţii mari în anul centenarului! Anunţul făcut de patronul Victor Angelescu înaintea inaugurării Stadionului Giuleşti

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2022, 20:42

Rapid are ambiţii mari în anul centenarului! Anunţul făcut de patronul Victor Angelescu înaintea inaugurării Stadionului Giuleşti

Victor Angelescu este patronul Rapidului

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Rapid ţinteşte tot mai sus în anul în care clubul împlineşte 100 de ani. Patronul giuleştenilor, Victor Angelescu, speră ca echipa lui Adrian Mutu să ajungă în play-off, iar apoi să se lupte cu şanse reale pentru cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid va juca, începând cu acest sezon, pe noul stadion din Giuleşti, care a costat nu mai puţin de 39 de milioane de euro. Pe noua arenă, Victor Angelescu speră ca echipa sa să evolueze în cupele europene.

Rapid are ambiţii mari în anul centenarului

În sezonul 2022-2023, Rapid va împlini 100 de ani de la înfiinţare. Victor Angelescu şi-ar dori ca giuleştenii să ajungă în play-off, iar apoi să meargă, după mulţi ani de aşteptare, în cupele europene.

„Play-off-ul, în primul rând, și după mai vedem. Mai întai să intrăm în play-off. Toată lumea cred că își propune play-off-ul, în afară de 2-3 echipe care se bat la titlu. Să vedem ce putem face după, dacă putem prinde un loc de cupă europeană sau nu”, a declarat Victor Angelescu pentru digisport.ro.

Mircea Lucescu va antrena în amicalul de inaugurare a Stadionului Giuleşti

Mircea Lucescu a acceptat invitaţia Rapidului şi va sta pe bancă în meciul Old-Boys de la evenimentul de gală în care va fi inaugurat Stadionul Giuleşti. Tehnicianul în vârstă de 76 de ani a ajutat echipa din Grant să câştige titlul, în 1999. Mai are în palmares o Cupă a României şi o Supercupă a României cu Rapid.

Reclamă

Revenit cu emoţii în ţară, din cauza războiului din Ucraina, antrenorul lui Dinamo Kiev se va întâlni cu alte legende ale clubului. Rapid – Poli Timişoara este primul meci care se va disputa pe arena de 39 de milioane de euro.

„Mircea Lucescu revine pe banca Rapidului. Cel mai titrat antrenor al României, și campion cu Rapid în 1999, Mircea Lucescu, revine pe banca rapidistă la meciul de Old-Boys ce se va disputa sâmbătă, la inaugurarea noului Giulești.

Rapid, cu nume grele pe teren, va întâlni formația de Old-Boys a Politehnicii Timișoara. Spectacolul inaugurării va începe de la ora 15:00, urmând ca spectacolul Old-Boys să se desfășoare în jurul orei 18:00. Main event-ul serii, jocul amical dintre Rapid și Politehnica Timișoara, va avea loc la 20:30. Vom reveni cu mai multe surprize ale acestui eveniment!„, au transmis oficialii Rapidului pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și