Închide meniul

Ce a păţit americanul care a mers să lupte într-o gală de MMA din Rusia!

Florian Ceafalău Publicat: 26 martie 2022, 21:45

Reclamă
Ce a păţit americanul care a mers să lupte într-o gală de MMA din Rusia!

Ce a patit americanul? Lucrurile nu s-au terminat cu bine pentru el. Tony Johnson Jr. era campionul promoției ACA, una dintre cele mai bune promoții de MMA din lume.

ACA

Ce a păţit americanul? Lucrurile nu s-au terminat cu bine pentru el. Tony Johnson Jr. era campionul promoției ACA, una dintre cele mai bune promoții de MMA din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta este bazată în Rusia și organizeză evenimente în toate țările ex-sovietice. Deși contextul politic și militar este unul extrem de tensionat, ACA a organizat o gală în Groznîi, Cecenia, acolo unde au invitat sportivi din mai multe țări.

Pe lângă ruși și sportivi din țările ex-sovietice, ACA a avut la start luptători din România, Brazilia dar și SUA. Este interesant cum un american a avut curajul să meargă în Rusia în contextul actual.

Tony Johnson Jr, campionul la categoria grea al promoției, era spaima rușilor de 3 ani. Acesta avea 3 victorii la rând prin TKO, dar a avut parte de o seară groaznică.

Meciul său cu Salimgerey Rasulov a fost anulat de 2 ori în ultimele luni. Cei doi trebuiau să lupte la începutul lui martie, dar din cauza situației din Ucraina au fost nevoiți să reprogrameze meciul.

Reclamă

De altfel, Rasulov a postat pe pagina sa ”în sfârșit luptăm, a treia încercare pentru acest meci.” Rusul a reușit surpriza și l-a făcut KO pe american. Casele de pariuri îi dădeau o cotă de 2,25 lui Rasulov, pentru o victorie.

VIDEO cu KO-ul încasat de Johnson:

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de ACA MMA (@aca_mma)

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și