Închide meniul

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi din cauza unui fotbalist: „Mi-a venit să vomit de nervi! Se poate aşa ceva?”

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2022, 16:28

Reclamă
Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi din cauza unui fotbalist: „Mi-a venit să vomit de nervi! Se poate aşa ceva?

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a povestit un episod în care şi-a ieşit din minţi. Managerul general al FCSB a dezvăluit că, înaintea unui meci cu Gloria Bistriţa, s-a enervat pe unul dintre jucători, care nu avea nici cea mai mică idee despre adversari. Ba mai mult, acesta ştia un singur fotbalist!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu a menţionat niciun nume, dar a dezvăluit că s-a stăpânit cu greu. Oficialul roş-albaştrilor a explicat că, înaintea unui meci, fiecare fotbalist ar trebui să aibă informaţii despre echipa adversară.

Mihai Stoica s-a enervat din cauza unui jucător

„Am avut un jucător… Nu o să-i dau numele niciodată. Era român, un jucător care vorbea foarte mult cu presa, era foarte iubit de presă. Înainte de un meci cu Bistrița, a știut doar un singur fotbalist de la Bistrița! Mi-a venit să vomit de nervi!

Se poate așa ceva? Nu vreau să știi ce știu eu, să știi echipa Ripenisei, dar trebuie să știi adversarul tău direct, cum îl cheamă, dacă e stângaci sau dreptaci. Înseamnă că nu ești fotbalist profesionist dacă nu te informezi”, a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Ce mesaj a avut MM Stoica pentru Octavian Popescu după debutul la naționala României

Mihai Stoica a dezvăluit ce i-a transmis Octavian Popescu după debutul la echipa națională. Jucătorul pe care Gigi Becali vrea 50 de milioane de euro a fost aplaudat de mii de oameni, mai puțin de cei din Peluza Sud, care au ales să huiduie un puști de 19 ani la primul lui meci pentru națională.

Reclamă

”Cred că selecţionerul a găsit nişte răspunsuri, dar cred că sunt că: ‘pe ăştia nu-i mai chem’. Mai departe sunt prea subiectiv să zic că de când au intrat ai noştri s-a schimbat jocul. Pariul pus ieri mi-a ieşit şi Octavian Popescu nu a avut trac când a intrat pe teren. Are mijloace. L-au tamponat grecii, s-a retras puţin şi după i-a luat la mână.

Eu am auzit scandându-se numele lui Octavian Popescu, tot stadionul! Nu trebuie generalizat, unii au probleme pe care vor să le rezolve pe stadion, dar lumea pe stadion a fost… Unii l-au huiduit pe Octavian. I s-a scandat numele! Eu nu am auzit asta. Eu am auzit când se striga Tavi Popescu. Mi-a spus că a fost emoţionat când i se scanda numele. Unii au probleme, că nu promovează CSA”, a spus Mihai Stoica, la telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și