Închide meniul

Steven Gerrard e impresionat de Barcelona lui Xavi: „Decizia de a-l aduce antrenor a fost genială! Echipa revine acolo unde îi este locul!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2022, 23:51

Reclamă
Steven Gerrard e impresionat de Barcelona lui Xavi: „Decizia de a-l aduce antrenor a fost genială! Echipa revine acolo unde îi este locul!

Steven Gerrard este legenda lui Liverpool

Profimedia

Steven Gerrard e impresionat de Barcelona lui Xavi. Legenda lui Liverpool a vorbit despre reconstrucţia pregătită de antrenorul catalanilor pe Camp Nou la finalul meciului demonstrativ între legendele lui Liverpool şi ale Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steven Gerrard a jucat în meciul demonstrativ dintre legendele lui Liverpool şi ale Barcelonei. Gruparea catalană a câştigat cu 2-1, graţie reuşitelor lui Giovanni Silva şi Rivaldo. Gerrard a punctat unicul gol al „cormoranilor”.

Steven Gerrard, impresionat de recunostrucţia lui Xavi la Barcelona

Chiar dacă sezonul a început dezastruos pentru catalani, Xavi a readus stilul de joc ofensiv care a caracterizat gruparea de pe Camp Nou de-a lungul anilor. Steven Gerrard are doar cuvinte de laudă pentru Xavi, care se luptă cu Barcelona pentru poziţia secundă în La Liga şi trofeul Europa League.

„Decizia de a îl aduce pe Xavi a fost una genială pentru Barcelona. Are echipa în ADN şi a fost un mare jucător pentru mulţi ani. Cunoaşte stilul de joc şi ceea ce vor fanii după o perioadă plină de dezamăgiri. Revin în top, acolo unde le e locul!”, a spus Steven Gerrard, citat de mundodeportivo.com.

Xavi îl așteaptă “acasă” pe Lionel Messi

Xavi a vorbit despre primul său El Clasico din campionat, din postura de antrenor al catalanilor. Legendarul mijlocaș a anunțat că Lionel Messi va avea mereu ușa deschisă pe Camp Nou.

Reclamă

Xavi a prefațat meciul de “5 stele” dintre Real Madrid și Barcelona. Tehnicianul catalanilor a fost întrebat inclusiv despre Lionel Messi, cel care obișnuia să facă spectacol în El Clasico. Xavi a dezvăluit la conferința de presă că Messi va avea mereu ușa deschisă dacă va dori să revină la Barcelona.

“Messi este cel mai bun jucător din istorie și, implicit, al clubului. Atâta timp cât voi fi antrenor la Barcelona, va putea reveni în orice zi. Îi suntem datori cu un tribut uriaș. Îl merită. A semnat un contract pe doi ani (n.r. – cu PSG), dar dacă va dori să se întoarcă, îl vom primi oricând. Are ușa deschisă și așa va rămâne mereu”, a spus Xavi, citat de cotidianul As.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și