Închide meniul

Steven Gerrard e impresionat de Barcelona lui Xavi: „Decizia de a-l aduce antrenor a fost genială! Echipa revine acolo unde îi este locul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2022, 23:51

Steven Gerrard e impresionat de Barcelona lui Xavi: „Decizia de a-l aduce antrenor a fost genială! Echipa revine acolo unde îi este locul!

Steven Gerrard este legenda lui Liverpool

Profimedia

Steven Gerrard e impresionat de Barcelona lui Xavi. Legenda lui Liverpool a vorbit despre reconstrucţia pregătită de antrenorul catalanilor pe Camp Nou la finalul meciului demonstrativ între legendele lui Liverpool şi ale Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steven Gerrard a jucat în meciul demonstrativ dintre legendele lui Liverpool şi ale Barcelonei. Gruparea catalană a câştigat cu 2-1, graţie reuşitelor lui Giovanni Silva şi Rivaldo. Gerrard a punctat unicul gol al „cormoranilor”.

Steven Gerrard, impresionat de recunostrucţia lui Xavi la Barcelona

Chiar dacă sezonul a început dezastruos pentru catalani, Xavi a readus stilul de joc ofensiv care a caracterizat gruparea de pe Camp Nou de-a lungul anilor. Steven Gerrard are doar cuvinte de laudă pentru Xavi, care se luptă cu Barcelona pentru poziţia secundă în La Liga şi trofeul Europa League.

„Decizia de a îl aduce pe Xavi a fost una genială pentru Barcelona. Are echipa în ADN şi a fost un mare jucător pentru mulţi ani. Cunoaşte stilul de joc şi ceea ce vor fanii după o perioadă plină de dezamăgiri. Revin în top, acolo unde le e locul!”, a spus Steven Gerrard, citat de mundodeportivo.com.

Xavi îl așteaptă “acasă” pe Lionel Messi

Xavi a vorbit despre primul său El Clasico din campionat, din postura de antrenor al catalanilor. Legendarul mijlocaș a anunțat că Lionel Messi va avea mereu ușa deschisă pe Camp Nou.

Reclamă

Xavi a prefațat meciul de “5 stele” dintre Real Madrid și Barcelona. Tehnicianul catalanilor a fost întrebat inclusiv despre Lionel Messi, cel care obișnuia să facă spectacol în El Clasico. Xavi a dezvăluit la conferința de presă că Messi va avea mereu ușa deschisă dacă va dori să revină la Barcelona.

“Messi este cel mai bun jucător din istorie și, implicit, al clubului. Atâta timp cât voi fi antrenor la Barcelona, va putea reveni în orice zi. Îi suntem datori cu un tribut uriaș. Îl merită. A semnat un contract pe doi ani (n.r. – cu PSG), dar dacă va dori să se întoarcă, îl vom primi oricând. Are ușa deschisă și așa va rămâne mereu”, a spus Xavi, citat de cotidianul As.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și