Închide meniul

Portugalia – Macedonia de Nord 2-0. Cristiano Ronaldo&co au obţinut biletele pentru Campionatul Mondial! Polonia – Suedia 2-0. Robert Lewandowski va merge în Qatar, după ce l-a învins pe Zlatan Ibrahimovic

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2022, 23:40

Reclamă
Portugalia – Macedonia de Nord 2-0. Cristiano Ronaldo&co au obţinut biletele pentru Campionatul Mondial! Polonia – Suedia 2-0. Robert Lewandowski va merge în Qatar, după ce l-a învins pe Zlatan Ibrahimovic

Portugalia - Macedonia de Nord 2-0 şi Polonia - Suedia 2-0

Colaj Profimedia

Portugalia – Macedonia de Nord 2-0 și Polonia – Suedia 2-0. Cristiano Ronaldo&co au obţinut biletele pentru Campionatul Mondial. Robert Lewandowski va merge şi el în Qatar, alături de naţionala Poloniei, după ce a învins Suedia lui Zlatan Ibrahimovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cel de-al treilea meci, Țara Galilor va da piept cu învingătoarea dintre Scoția și Ucraina, duel care se va juca de 24 iunie. Partida a fost amânată pentru data respectivă din cauza războiului declanșat de Rusia.

Portugalia – Macedonia de Nord 2-0 şi Polonia – Suedia 2-0

Min. 90: Portugalia şi Polonia s-au calificat la Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 73: Polonia – Suedia 2-0. GOOOL! Piotr Zielinski a majorat avantajul gazdelor.

Min. 65: Portugalia – Macedonia de Nord 2-0. GOOOL! Bruno Fernandes a reuşit „dubla”.

Min. 49: Polonia – Suedia 1-0. GOOOL! Robert Lewandowski a deschis scorul din penalty.

Reclamă

Min. 32: Portugalia – Macedonia de Nord 1-0. GOOOL! Bruno Fernandes a deschis scorul din pasa de gol a lui Cristiano Ronaldo. CR7 i-a pasat superb coechipierului său de la Manchester United.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI BRUNDO FERNANDES ŞI PASA DE GOL A LUI CRISTIANO RONALDO

Update: Au început meciurile!

Portugalia – Macedonia de Nord, meci de totul sau nimic pentru Cristiano Ronaldo

Portugalia a învins Turcia cu 3-1 şi s-a calificat în finala barajului de calificare la Campionatul Mondial. De cealaltă parte, Macedonia de Nord a produs un adevărat cutremur şi a eliminat Italia la Palermo, scor 1-0.

Echipele de start:

Portugalia: Costa, Cancelo, Pepe, Danilo, Mendes, Moutinho, Fernandes, Silva, Otavio, Jota, Ronaldo

Macedonia de Nord: Dimitrievski, Stefan Ristovski, Musliu, Velkovski, Alioski, Elmas, Bardhi, Ademi, Trajkovski, Ristovski, Kostadinov

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj după ce Portugalia a învins Turcia cu 3-1 şi s-a calificat în finala barajului de calificare la Campionatul Mondial. Ronaldo cere prudenţă înaintea partidei cu Macedonia de Nord, echipă ce a produs un şoc mondial după ce a învins Italia.

Portugalia a scăpat de Italia din drumul spre Qatar, acolo unde Cristiano Ronaldo vrea să îşi ducă naţionala. Chiar dacă va întâlni Macedonia de Nord, Cristiano Ronaldo le cere colegilor săi să fie concetraţi.

„Am făcut primul pas spre marele nostru obiectiv, spre Cupa Mondială din 2022. Nu am realizat nimic încă. Trebuie să lucrăm în continuare într-un mod serios și concentrat, să respectăm adversarul, dar să credem mereu în abilitățile noastre. Hai Portugalia! Să mergem în Qatar!”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo.

Robert Lewandowski şi Zlatan Ibrahimovic, duel de foc pentru Campionatul Mondial din Qatar în Polonia – Suedia

Meciul Rusia – Polonia nu se va mai disputa, din cauza războiului din Ucraina. Robert Lewandowski&Co s-au calificat direct în finala barajului.

De cealaltă parte, Suedia – Cehia s-a terminat 1-0 în semifinale. Nordicii s-au calificat în finala barajului pentru Campionatul Mondial, după golul înscris de Quaison în extra-time.

Echipele de start:

Polonia: Szczesny; Bereszynski, Glik, Bednarek; Cash, Krychowiak, Zurkowski, Reca; Moder, Zielinski; Lewandowski

Suedia: Olsen; Danielson, Lindelof, Nilsson, Bengtsson; Kulusevski, Ekdal, Olsson, Forsberg; Isak, Quaison

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și