Închide meniul

Israel – România 2-2 | „Trebuie să spere toată ţara!” Alexandru Cicâldău cere mobilizare naţională pentru calificarea la EURO 2024

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 martie 2022, 23:10

Reclamă
Israel – România 2-2 | „Trebuie să spere toată ţara! Alexandru Cicâldău cere mobilizare naţională pentru calificarea la EURO 2024

Alex Cicâldău a marcat în Israel - România

Alex Cicâldău, în timpul unui meci / Profimedia

Israel – România 2-2. Alexandru Cicâldău a marcat primul gol la României din mandatul de selecţioner al lui Edi Iordănescu. Mijlocaşul celor de la Galatasaray se gândeşte deja la marele obiectiv fixat generaţiei sale: calificarea la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău a marcat în debutul partidei cu Istarel, când a finalizat partea perfectă a lui Dennis Man.

Ne doream să câştigăm acest meci, era foarte important pentru moralul nostru. Cred că am făcut foarte multe lucruri pozitive în acest meci, dar am făcut şi lucruri negative pe care trebuie să le analizăm şi să le îmbunătăţim. Trebuie să sperăm, trebuie să spere toţi jucătorii şi toată ţara„, a spus Alexandru Cicâldău la sport.ro.

Alexandru Cicâldău a marcat primul gol în mandatul lui Edi Iordănescu

Alexandru Cicâldău (24 ani) a marcat primul gol în mandatul lui Edi Iordănescu. Mijlocaşul lui Galatasaray a deschis scorul în minutul 10 al confruntării de pe „Netanya Stadium”. Alexandru Cicâldău a fost printre cei trei „supravieţuitori” ai echipei de start a României. Edi Iordănescu a făcut 8 schimbări faţă de înfrângerea cu Grecia, scor 0-1, iar mijlocaşul lui Galatasaray a fost titularizat în ambele confruntări.

Valentin Mihăilă a semnat prima mare ocazie în meciul cu Israel. Fotbalistul lui Atalanta a driblat un adversar şi l-a încercat pe Marciano cu un şut puternic, la colţul lung, din interiorul careului.

Reclamă

Mihăilă nu a reuşit să înscrie, dar Alexandru Cicâldău „a spart gheaţa” în mandatul noului selecţioner. Dennis Man i-a trimis o pasă lungă mijlocaşului lui Galatasaray, care l-a învins pe portarul advers şi a reuşit primul gol din era Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și