Închide meniul

Malcom Edjouma, gol anulat în FCSB – Universitatea Craiova! Horaţiu Feşnic a ezitat, iniţial, să anuleze reuşita mijlocaşului roş-albaştrilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 aprilie 2022, 19:34

Reclamă
Malcom Edjouma, gol anulat în FCSB – Universitatea Craiova! Horaţiu Feşnic a ezitat, iniţial, să anuleze reuşita mijlocaşului roş-albaştrilor

Malcom Edjouma

Hepta

FCSB a început în forţă derby-ul cu Universitatea Craiova. Echipa lui Toni Petrea a deschis scorul în minutul 9, prin Malcom Edjouma, după o fază prelungită de atac. Reuşita lui Malcom Edjouma a fost anulată de arbitrul Horaţiu Feşnic după câteva secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salariul lui Malcom Edjouma, la FCSB!

Gigi Becali a dezvăluit ce salariu va avea la FCSB Malcom Edjouma. Fotbalistul de 25 de ani va câștiga 14.000 de euro pe lună, dar nu se apropie de cel mai bine plătiți oameni din lotul roș-albaștrilor.

”A durat negocierea la salariu, a zis că fără 14.000 sau 15.000 nu vine. S-a ajuns la 14.000, s-a făcut o medie. N-am fost niciodată atât de bucuros de un transfer ca de transferul ăsta”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Suma de 14.000 de euro pe lună e una foarte bună pentru Liga 1, dar nu se apropie de cele câștigate de cei mai importanți jucători din echipa lui Becali. Căpitanul Tănase are cel mai mare salariu, 30.000 de euro. Al doilea cel mai bine plătit jucător al lui Toni Petrea este Claudiu Keșeru, cu 25.000 de euro lunar. Podiumul este completat de Florinel Coman, care primește lunar 20.000 de euro de la vicecampioni.

Edjouma a început să plângă după ce Gigi Becali l-a luat la FCSB

Malcom Edjouma a fost primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB în 2022. Despărţirea de Marius Croitoru şi de colegii de la Botoşani a fost una cu încărcătură emoţională enormă. Marius Croitoru a dezvăluit că Malcom Edjouma a fost extrem de emoţionat când a venit să îşi ia rămas bun de la el. Edjouma a fost transferat la FCSB pentru suma de 350.000 de euro.

Reclamă

A venit Malcom la mine și îi dăduseră lacrimile, i-am spus ‘băi, pleci la mai bine’!”, a spus Marius Croitoru la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și