Închide meniul

Malcom Edjouma, gol anulat în FCSB – Universitatea Craiova! Horaţiu Feşnic a ezitat, iniţial, să anuleze reuşita mijlocaşului roş-albaştrilor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 aprilie 2022, 19:34

Malcom Edjouma, gol anulat în FCSB – Universitatea Craiova! Horaţiu Feşnic a ezitat, iniţial, să anuleze reuşita mijlocaşului roş-albaştrilor

Malcom Edjouma

Hepta

FCSB a început în forţă derby-ul cu Universitatea Craiova. Echipa lui Toni Petrea a deschis scorul în minutul 9, prin Malcom Edjouma, după o fază prelungită de atac. Reuşita lui Malcom Edjouma a fost anulată de arbitrul Horaţiu Feşnic după câteva secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salariul lui Malcom Edjouma, la FCSB!

Gigi Becali a dezvăluit ce salariu va avea la FCSB Malcom Edjouma. Fotbalistul de 25 de ani va câștiga 14.000 de euro pe lună, dar nu se apropie de cel mai bine plătiți oameni din lotul roș-albaștrilor.

”A durat negocierea la salariu, a zis că fără 14.000 sau 15.000 nu vine. S-a ajuns la 14.000, s-a făcut o medie. N-am fost niciodată atât de bucuros de un transfer ca de transferul ăsta”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Suma de 14.000 de euro pe lună e una foarte bună pentru Liga 1, dar nu se apropie de cele câștigate de cei mai importanți jucători din echipa lui Becali. Căpitanul Tănase are cel mai mare salariu, 30.000 de euro. Al doilea cel mai bine plătit jucător al lui Toni Petrea este Claudiu Keșeru, cu 25.000 de euro lunar. Podiumul este completat de Florinel Coman, care primește lunar 20.000 de euro de la vicecampioni.

Edjouma a început să plângă după ce Gigi Becali l-a luat la FCSB

Malcom Edjouma a fost primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB în 2022. Despărţirea de Marius Croitoru şi de colegii de la Botoşani a fost una cu încărcătură emoţională enormă. Marius Croitoru a dezvăluit că Malcom Edjouma a fost extrem de emoţionat când a venit să îşi ia rămas bun de la el. Edjouma a fost transferat la FCSB pentru suma de 350.000 de euro.

Reclamă

A venit Malcom la mine și îi dăduseră lacrimile, i-am spus ‘băi, pleci la mai bine’!”, a spus Marius Croitoru la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și