Închide meniul

Ianis Hagi nu și-a pierdut magia. Fiul lui Gică Hagi, accidentat, a făcut show în sala de forță

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2022, 18:56

Reclamă
Ianis Hagi nu și-a pierdut magia. Fiul lui Gică Hagi, accidentat, a făcut show în sala de forță

Ianis Hagi s-a accidentat și nu va mai juca în acest sezon

Instagram Ianis Hagi

Ianis Hagi s-a accidentat grav și nu va mai juca în actuala stagiune. Până se recuperează, fiul lui Gică Hagi se distrează în sala de forța. Hagi Jr. a demonstrat că încă „îmblânzește” mingea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sătul să mai stea deoparte, Ianis Hagi a postat un videoclip în care face câteva jonglerii cu balonul în sala de forță. „A trecut multă vreme!”, a scris fiul lui Gică Hagi.

Ianis Hagi, jonglerii cu mingea în sala de forță

De asemenea, Hagi Jr. i-a asigurat pe fani că nu și-a pierdut calitatea care l-a făcut să se diferențieze chiar și de celebrul său tată. „Încă lovesc mingea cu ambele picioare!”, a mai notat Ianis Hagi.

Gică Hagi, declaraţii emoţionante despre fiul său

Gică Hagi a făcut dezvăluiri emoţionante despre fiul său. „Regele” este mândru de nivelul la care a ajuns Ianis, care era jucător de bază la Rangers înainte de accidentare.

Reclamă

„Am ajuns să zic că sunt mândru de Ianis. S-a maturizat, a trecut prin toate, a reușit într-un fotbal greu. A ajuns cel mai bun jucător într-o echipă care a câștigat campionatul fără să piardă și e respectat la Rangers. A fost declarat cel mai bun tânăr jucător. Toată lumea e încântată de el, de cum se comportă și ce valoare e. A avut ghinion, riscul meseriei. S-a dus la o clinică în Olanda, profesionali foarte buni. Clubul i-a pus la dispoziție acest lucru.

Sperăm să se refacă foarte repede. E încrezător. Ianis are o calitate foarte bună. Dacă îi zici să facă o dată ceva, el face de două ori. Nu trebuie să-l împingi. E foarte focusat și își iubește meseria. A înțeles că trebuie să muncească și mă bucur că îi merge bine. A ajuns la un nivel european bun. Reprezintă România așa cum trebuie, din toate punctele de vedere. Atât pe teren, cât și în afara lui”, a declarat Gică Hagi, potrivit sport.ro.

Ianis Hagi, regretat de Giovanni van Bronckhorst

Ianis Hagi a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, iar internaționalul român ar putea lipsi de pe gazon mai mult decât se preconiza inițial. Dacă mai întăi s-a anunțat că fiul lui Gică Hagi va absenta șase luni de pe gazon, Giovanni van Bronckhorst susține că Ianis ar putea rata și începutul stagiunii viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

„Este probabil ca Hagi să rateze și începutul sezonului viitor, sperăm ca recuperarea lui să decurgă fără probleme”, a transmis Giovanni van Bronckhorst la conferința de presă dinainte de Rangers – Celtic.

Fără Ianis Hagi, Rangers a pierdut derby-ul cu Celtic, 1-2, și aproape și-a luat adio de la titlul de campioană în Scoția.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și