Închide meniul

Karim Benzema „e Dumnezeu!”. Reacţia fabuloasă a lui Iker Casillas după hat-trick-ul senzaţional al francezului: „Benzema e Preşedintele Statelor Unite, e îngerul tău păzitor”

Dan Roșu Publicat: 7 aprilie 2022, 10:23

Reclamă
Karim Benzema „e Dumnezeu!. Reacţia fabuloasă a lui Iker Casillas după hat-trick-ul senzaţional al francezului: „Benzema e Preşedintele Statelor Unite, e îngerul tău păzitor

Karim Benzema, în timpul meciului Chelsea - Real Madrid 1-3

Profimedia Images

Karim Benzema a făcut încă un meci uriaş şi a dus-o pe Real Madrid la un pas de semifinalele UEFA Champions League, după Chelsea – Real Madrid 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iker Casillas, fostul său coleg de pe Santiago Bernabeu, a avut cea mai tare reacţie după hat-trick-ul de excepţie al francezului ajuns la 37 de goluri marcate în cele 36 de meciuri disputate în toate competiţiile.

„K9 este Spiderman. K9 este Wolverine. K9 este cel mai bun prieten al tău. K9 este bunica ta. K9 este Preşedintele Statelor Unite. K9 este monitorul cu care sari cu paraşuta. K9 este îngerul tău păzitor. K9 este Dumnezeu”, a scris Casillas pe Twitter.

Karim Benzema, „speriat” de Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti a încercat să ia presiunea de pe jucătorii săi în momentul în care autocarul echipei a ajuns la Stamford Bridge. Chiar Benzema, cel care avea să fie MVP-ul partidei, a fost luat în colimator de tehnicianul liderului din La Liga.

Reclamă

„Când ne-am dat jos din autocar i-am spus că nu va juca… pentru că nu îi găsesc acreditatea. Deja îi spusesem maseurului să se încălzească în locul lui. Din fericire, am găsit-o mai târziu„, a reacționat Ancelotti pentru Amazon Prime, citat de as.com.

Benzema a reușit un hat-trick fabulos cu Chelsea și a ajuns la 11 goluri în cele 8 meciuri disputate în această ediție a Ligii Campionilor.

Cum a marcat Benzema cele trei goluri în Chelsea – Real Madrid 1-3

Karim Benzema a deschis scorul în minutul 21. Vinicius Junior i-a centrat perfect, iar golgheterul lui Ancelotti a reușit o lovitură perfectă de cap. A trimis mingea sub transversală și nu i-a dat nicio șansă portarului advers.

Reclamă 4 / 0/3

Starul „galacticilor” nu s-a oprit și a mai lovit o dată. Karim a înscris din nou cu capul, din centrarea lui Luka Mondric. De două minute și 45 de secunde a avut nevoie pentru a o răpune pe campioana Europei!

În primele secunde ale reprizei secunde, Edouard Mendy a ieșit din poartă pentru a opri un contraatac al jucătorilor lui Ancelotti. Mingea a ajuns la el, moment în care Benzema a făcut pressing.

Mendy s-a precipitat și a încercat să îi paseze în lateral lui Rudiger, numai că execuția lui nu a avut tărie. Starul Realului a alergat spre minge și a intrat în posesia ei, după ce și fundașul central al gazdelor de pe Stamford Bridge s-a făcut de râs. Karim Benzema a profitat imediat și a marcat în poarta goală, spre bucuria lui Carlo Ancelotti.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și