Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj | Andrei Ivan vrea să-l imite pe Karim Benzema în Champions League. „Bineînțeles că sunt capabil!” Reacția nervoasă a lui Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2022, 19:19

Universitatea Craiova – CFR Cluj | Andrei Ivan vrea să-l imite pe Karim Benzema în Champions League. „Bineînțeles că sunt capabil! Reacția nervoasă a lui Laurențiu Reghecampf

Andrei Ivan e golgheterul Universității Craiova în acest sezon

Colaj Hepta

Universitatea Craiova – CFR Cluj e derby-ul etapei în play-off. Andrei Ivan promite să rupă plasele echipei lui Dan Petrescu așa cum a făcut-o Karim Benzema în UEFA Champions League, în Chelsea – Real Madrid 1-3. Laurențiu Reghecampf a reacționat nervos după declarația jucătorului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ești capabil să dai 3 goluri, cum a dat Benzema în Champions League?”, a fost întrebarea adresată în conferința de presă la care Andrei Ivan a răspuns fără ezitare.

„Bineînțeles că sunt capabil. Va fi un meci foarte greu, CFR e o echipă care se apără foarte bine, se închide foarte bine. Vom vedea Duminică seară ce va fi”, a spus jucătorul Craiovei.

Universitatea Craiova – CFR Cluj | Andrei Ivan vrea să-l imite pe Karim Benzema în Champions League

Laurențiu Reghecampf s-a enervat când a auzit întrebarea reporterului. Imediat după ce Ivan și-a terminat discursul, antrenorul Universității Craiova l-a luat la rost pe jurnalistul care a făcut legătura cu Karim Benzema.

De ce nu dai exemplu: ‘Poți să dai trei goluri cum ai făcut-o la meciul cu nu știu cine în campionat?’ De ce trebuie să spui de Benzema de la Real Madrid. El este Andrei Ivan din lotul Craiovei. Compară-l cu el, nu cu Benzema. Nu m-ar deranja, Doamne ferește, mi-ar plăcea ca el sa ajungă la Real Madrid și să marcheze trei goluri. Sunt fan Real Madrid”, a reacționat Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

Andrei Ivan a marcat și în meciul cu FCSB din runda precedentă, scor 2-0 pentru Universitatea Craiova. Jucătorul de 25 de ani are în total 13 goluri în 30 de meciuri disputate în acest sezon, în toate competițiile.

Chiar și așa, Ivan e departe de Karim Benzema. Atacantul lui Real Madrid are 37 de goluri în 36 de partide, inclusiv două hat-trick-uri în meciurile cu PSG și Chelsea din UEFA Champions League.

Universitatea Craiova – CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:30, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu: „Nici în Tanganyika nu există regula asta!”

Dan Petrescu nu va sta pe bancă la derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj, din play-off-ul Ligii 1. Antrenorul campioanei a răbufnit după suspendarea primită din partea LPF. Tehnicianul ardelenilor a contestat vehement decizia LPF, spunând că nici „în Tanganyika nu există astfel de reguli”.

„E mult mai uşor să fii pe bancă şi să vorbeşti, dar nu mai înţelege nimeni regulamentul ăsta din România. Dacă voi îl înţelegeţi… Ni s-au luat goluri, ni s-au luat puncte, galbene la jucători. Galbene la antrenori nu s-au luat… Doamne fereşte! Nu mai înţeleg nimic.

Spuneţi-mi şi mie cum e posibil la fotbalişti să se şteargă, iar la antrenori nu. Păi ne-aţi luat şi puncte şi goluri, băi băieţi! Măcar lăsați-ne şi pe noi să stăm pe bancă. Astea sunt reguli care nici în Tanganyika nu există. Nici în Tanzania nu există. Dacă îmi găsiți regula asta în Tanzania, zic ‘Mă scuzaţi, am greşit!’. Dar nu există.”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Dan Petrescu a încasat 4 cartonaşe galbene în actualul sezon din Liga 1, iar avertismentele nu s-au şters după startul play-off-ului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și