Închide meniul

Dieta lui Mike Tyson. Ce i-a spus antrenorul să bea la fiecare masă ca să fie o bestie în ring

Florian Ceafalău Publicat: 16 aprilie 2022, 11:06

Reclamă
Dieta lui Mike Tyson. Ce i-a spus antrenorul să bea la fiecare masă ca să fie o bestie în ring

Dieta lui Mike Tyson a fost unul dintre secretele succesului său. Fostul mare boxer nu făcea rabat de la ea.

Profimedia

Dieta lui Mike Tyson a fost una foarte bogată în calorii, dar și în mâncare sănătoasă. Acesta consuma în jur de 4000 de calorii în fiecare zi, pentru face fața antrenamentelor intense.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tyson consuma 3 mese principale pe zi, și mai multe gustări între ele, în funcție de antrenamente. Planul a fost făcut de Cus D’Amato, antrenorul care l-a crescut dar care a murit la puțin timp după ce Mike a trecut la profesioniști.

Dieta lui Mike Tyson conținea mult suc de portocale

Fostul boxer se trezea foarte de dimineață, atunci când consuma lapte cu ovâz, după care lua suplimente. Accentul în această parte a zilei era pe cabohidrați pentru a avea energie.

După primul antrenament, Mike mânca pui cu orez și suc de portocale, iar seara consuma friptură de porc sau vită cu paste și suc de portocale. De altfel, sucul de portocale era băutura zilnică a lui Tyson. Cus considera că îi oferă foarte multe vitamine, așa că Mike bea litri de suc de portocale în fiecare zi.

Între cele 3 mese, Tyson consuma mai multe shake-uri de banane, în jur de 6, alături de înghețată și cereale. Erau alegerile lui pentru a mânca și ”ceva bun„.

Reclamă

Spre deosebire de Mike Tyson, greii din ziua de azi consumă mai multe calorii. Tyson Fury mănâncă 6 mese în fiecare zi, cu un total de 4500 de calorii, în timp ce Anthony Joshua consumă aproape 5000 de calorii, cea mai mare masă a zilei fiind micul dejun.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” Vezi toate știrile
Citește și