Închide meniul

Dieta lui Mike Tyson. Ce i-a spus antrenorul să bea la fiecare masă ca să fie o bestie în ring

Florian Ceafalău Publicat: 16 aprilie 2022, 11:06

Reclamă
Dieta lui Mike Tyson. Ce i-a spus antrenorul să bea la fiecare masă ca să fie o bestie în ring

Dieta lui Mike Tyson a fost unul dintre secretele succesului său. Fostul mare boxer nu făcea rabat de la ea.

Profimedia

Dieta lui Mike Tyson a fost una foarte bogată în calorii, dar și în mâncare sănătoasă. Acesta consuma în jur de 4000 de calorii în fiecare zi, pentru face fața antrenamentelor intense.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tyson consuma 3 mese principale pe zi, și mai multe gustări între ele, în funcție de antrenamente. Planul a fost făcut de Cus D’Amato, antrenorul care l-a crescut dar care a murit la puțin timp după ce Mike a trecut la profesioniști.

Dieta lui Mike Tyson conținea mult suc de portocale

Fostul boxer se trezea foarte de dimineață, atunci când consuma lapte cu ovâz, după care lua suplimente. Accentul în această parte a zilei era pe cabohidrați pentru a avea energie.

După primul antrenament, Mike mânca pui cu orez și suc de portocale, iar seara consuma friptură de porc sau vită cu paste și suc de portocale. De altfel, sucul de portocale era băutura zilnică a lui Tyson. Cus considera că îi oferă foarte multe vitamine, așa că Mike bea litri de suc de portocale în fiecare zi.

Între cele 3 mese, Tyson consuma mai multe shake-uri de banane, în jur de 6, alături de înghețată și cereale. Erau alegerile lui pentru a mânca și ”ceva bun„.

Reclamă
Reclamă 4

Spre deosebire de Mike Tyson, greii din ziua de azi consumă mai multe calorii. Tyson Fury mănâncă 6 mese în fiecare zi, cu un total de 4500 de calorii, în timp ce Anthony Joshua consumă aproape 5000 de calorii, cea mai mare masă a zilei fiind micul dejun.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și