Închide meniul

CFR – FCSB 0-1 | Verdictul specialistului după eliminarea lui Mateo Susic

Dan Roșu Publicat: 18 aprilie 2022, 8:48

Reclamă
CFR – FCSB 0-1 | Verdictul specialistului după eliminarea lui Mateo Susic

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu în Liga 1

Jucătorii de la CFR Cluj și FCSB, în timpul unui derby / Hepta

CFR – FCSB 0-1 | Ion Crăciunescu a dat verdictul după cartonașul roșu încasat de Mateo Susic, în minutul 43 al derby-ului dintre CFR și FCSB, 0-1. Specialistul susține că decizia lui Istvan Kovacs este una corectă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”A fost roșu. Atac brutal”, este mesajul clar dat de Ion Crăciunescu, la digisport.ro, după ce Darius Olaru a fost trimis direct la spital de intervenția fundașului campioanei.

CFR – FCSB 0-1 | CFR a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs

Chiar dacă eliminarea lui Susic este una evidentă, Dan Petrescu nu a fost convins nici de reluări, nici de specialiști, și merge în continuare pe ideea că arbitrajul a stricat derby-ul.

”Băieţii mei au jucat în 10, am primit autogol. Nu ai cum să joci aşa, decât dacă e un cartonaş roşu clar. Niciodată nu o să luăm noi aşa. Fotbalul merge înainte, mă gândeam că vor fi greşeli. Azi a fost o greşeală mare. Şi Real Madrid când a jucat cu Barcelona nu a avut niciun şut, a pierdut cu 0-4. Dacă era un egal azi, nu se supăra nimeni.

La Craiova am pierdut cum am pierdut, nu trebuia să mai fie cel de-al 6-lea minut de prelungiri. Azi nu a fost un meci bun, clar, dar nici cei de la FCSB nu au avut prea multe ocazii în prima repriză. Acum suntem toţi foarte supăraţi, e o criză care trebuia să vină. Cred că titlul se va decide după ultimul meci. Şi Craiova e în lupta pentru titlu”, a spus Petrescu după CFR – FCSB 0-1.

Reclamă

Cristi Balaj: Nu ne-am imaginat că nu vom avea un arbitraj de nivel Champions League

„Nu ne-am imaginat că nu vom avea un arbitraj de nivel Champions League. Sunt arbitri valoroși, îi cunosc și nu au interese, dar presiunile pe care le facem asupra arbitrilor aduc greșeli.

Acesta e motivul pentru aceste greșeli. În asemenea meci trebuie să fii cât mai exact, nu te gândești că să nu îi superi pe cei care au făcut presiuni înainte”, a spus și Cristi Balaj.

Cum arată lupta la titlu din Liga 1

Ardelenii au avut opt puncte avans faţă FCSB, dar în două etape au suferit lovitură după lovitură. Mai întâi au fost învinşi de Universitatea Craiova, scor 2-3, şi i-au readus în calcule şi trupa lui Laurenţiu Reghecampf. Acum, au pierdut cu FCSB şi trec prin cel mai dificil moment al ultimilor ani.

Reclamă 4 / 0/3

După CFR – FCSB 0-1, roş-albaştrii s-au apropiat la două puncte de CFR, la finalul turului din sezonul regulat. Universitatea Craiova, cu 39 de puncte, continuă să spere la titlu.

CFR Cluj este campioana ultimelor patru sezoane din campionatul României. FCSB nu a mai terminat pe primul loc din 2015.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și