Închide meniul

Andrei Stoica, victorie în Singapore. Românul l-a învins la decizie pe Hercule al Greciei

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 22 aprilie 2022, 18:32

Andrei Stoica, victorie în Singapore. Românul l-a învins la decizie pe Hercule al Greciei

Andrei Stoica, victorie în Singapore în fața lui Giannis Stoforidis. Cei doi au luptat timp de 3 reprize de 3 minute.

ONE

Andrei Stoica, victorie în Singapore după un meci dur cu Stoforidis. Grecul este unul dintre cei mai buni luptători greci de kickboxing, având înainte de meci un palmares de 22 de victorii și doar 5 înfrângeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoforidis nu este strâin de români. Acesta l-a învins pe Dorin Robert în 2013, la decizie. Un an mai târziu a fost făcut KO de Moroșanu într-o gală Superkombat la Constanța.

Andrei Stoica, victorie ”split decision” în Singapore

Mister KO a controlat în mare parte meciul. Românul l-a trimis la podea pe grec în runda a doua, după un croșeu de stânga. Chiar dacă Stoforidis a avut o rundă a treia bună, nu a fost de ajuns. Stoica a fost declarat câștigător de către arbitri.

Pentru luptătorul român este a treia victorie în promoția asiatică ONE, una dintre cele mai tari din lume. Stoica i-a mai învins pe Anderson Silva și pe Ihrahim El Bouni, pierzând cu Tarik Khbabez și Roman Kryklia.

Andrei a cerut revanșa cu Kryklia, cel care l-a învins în meci de titlu mondial.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și