Închide meniul

Andrei Stoica, victorie în Singapore. Românul l-a învins la decizie pe Hercule al Greciei

Florian Ceafalău Publicat: 22 aprilie 2022, 18:32

Reclamă
Andrei Stoica, victorie în Singapore. Românul l-a învins la decizie pe Hercule al Greciei

Andrei Stoica, victorie în Singapore în fața lui Giannis Stoforidis. Cei doi au luptat timp de 3 reprize de 3 minute.

ONE

Andrei Stoica, victorie în Singapore după un meci dur cu Stoforidis. Grecul este unul dintre cei mai buni luptători greci de kickboxing, având înainte de meci un palmares de 22 de victorii și doar 5 înfrângeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoforidis nu este strâin de români. Acesta l-a învins pe Dorin Robert în 2013, la decizie. Un an mai târziu a fost făcut KO de Moroșanu într-o gală Superkombat la Constanța.

Andrei Stoica, victorie ”split decision” în Singapore

Mister KO a controlat în mare parte meciul. Românul l-a trimis la podea pe grec în runda a doua, după un croșeu de stânga. Chiar dacă Stoforidis a avut o rundă a treia bună, nu a fost de ajuns. Stoica a fost declarat câștigător de către arbitri.

Pentru luptătorul român este a treia victorie în promoția asiatică ONE, una dintre cele mai tari din lume. Stoica i-a mai învins pe Anderson Silva și pe Ihrahim El Bouni, pierzând cu Tarik Khbabez și Roman Kryklia.

Andrei a cerut revanșa cu Kryklia, cel care l-a învins în meci de titlu mondial.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

17:13

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia! Antrenamentele, calificările şi cursa sunt exclusiv în AntenaPLAY

16:50

VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și