Închide meniul

FC Argeș – Universitatea Craiova | Alexandru Crețu și Andrei Ivan, goluri de generic! Andrei Prepeliță a făcut un „Gigi Becali”

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2022, 19:43

Reclamă
FC Argeș – Universitatea Craiova | Alexandru Crețu și Andrei Ivan, goluri de generic! Andrei Prepeliță a făcut un „Gigi Becali

Andrei Ivan a reuşit o dublă de senzaţie cu rap

AS.ro.

Alexandru Crețu și Andrei Ivan au marcat goluri de zile mari în meciul FC Argeș – Universitatea Craiova, din etapa a 6-a din play-off. În același timp, antrenorul piteștenilor, Andrei Prepeliță, a stabilit un nou record de schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Crețu, care a deschis scorul în prima repriză, a marcat și în partea secundă, cu o execuție fabulos. Mijlocașul dat afară de la FCSB de Gigi Becali a prins un șut bombă de la marginea careului, care a lovit bara transversală și a ricoșat în poartă.

Alexandru Crețu și Andrei Ivan, goluri de generic în FC Argeș – Universitatea Craiova

După golul lui Crețu, a venit rândul lui Andrei Ivan să iasă la rampă. Atacantul lui Laurențiu Reghecampf a marcat cu un șut cu interiorul, la colțul lung, care nu i-a lăsat nicio șansă portarului de la FC Argeș.

Universitatea Craiova are cel mai bun atac din Liga 1, cu 71 de goluri în 36 de partide. Oltenii sunt pe val, având trei victorii consecutive înaintea duelului cu FC Argeș, dintre care două cu CFR Cluj și FCSB.

Andrei Prepeliță a stabilit un record de schimbări

Exasperat, Prepeliță a schimbat jumătate de echipă „dintr-un foc”, în minutul 65, la scorul de 3-0 pentru Universitatea Craiova. Antrenorul piteștenilor a făcut cinci schimbări în același timp, record pentru Liga 1.

Reclamă
Reclamă

Ișfan a intrat în locul lui Dumitru, Raynov i-a luat locul lui Șerban, Fatai a intrat în locul lui Tănase, Viana l-a înlocuit pe Viana, iar Mușat a intrat în locul lui Tofan.

S-a mai întâmplat să fie făcute cinci schimbări în același timp în meciul pentru Supercupa României 2020 dintre FCSB și CFR Cluj, când Toni Petrea a epuizat toate cele cinci modificări la pauză.

Reclamă
Reclamă

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54 20 sept.

„Eu nu primesc telefoane din tribune!” Dorinel Munteanu, discurs vehement după Oţelul – Dinamo! Şi-a distrus jucătorii

23:31 20 sept.

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

23:30 20 sept.

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

23:14 20 sept.

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

22:59 20 sept.

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

22:54 20 sept.

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoRonnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului! 3 FotoA îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!” 4 Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore! Antrenamentele, calificările şi cele două curse, live în AntenaPLAY 5 Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb 6 Gala PFL Mena 3 este ACUM, în AntenaPLAY! Spectacol total la Riad
Citește și