Închide meniul

FC Argeș – Universitatea Craiova | Alexandru Crețu și Andrei Ivan, goluri de generic! Andrei Prepeliță a făcut un „Gigi Becali”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2022, 19:43

FC Argeș – Universitatea Craiova | Alexandru Crețu și Andrei Ivan, goluri de generic! Andrei Prepeliță a făcut un „Gigi Becali

Andrei Ivan a reuşit o dublă de senzaţie cu rap

AS.ro.

Alexandru Crețu și Andrei Ivan au marcat goluri de zile mari în meciul FC Argeș – Universitatea Craiova, din etapa a 6-a din play-off. În același timp, antrenorul piteștenilor, Andrei Prepeliță, a stabilit un nou record de schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Crețu, care a deschis scorul în prima repriză, a marcat și în partea secundă, cu o execuție fabulos. Mijlocașul dat afară de la FCSB de Gigi Becali a prins un șut bombă de la marginea careului, care a lovit bara transversală și a ricoșat în poartă.

Alexandru Crețu și Andrei Ivan, goluri de generic în FC Argeș – Universitatea Craiova

După golul lui Crețu, a venit rândul lui Andrei Ivan să iasă la rampă. Atacantul lui Laurențiu Reghecampf a marcat cu un șut cu interiorul, la colțul lung, care nu i-a lăsat nicio șansă portarului de la FC Argeș.

Universitatea Craiova are cel mai bun atac din Liga 1, cu 71 de goluri în 36 de partide. Oltenii sunt pe val, având trei victorii consecutive înaintea duelului cu FC Argeș, dintre care două cu CFR Cluj și FCSB.

Andrei Prepeliță a stabilit un record de schimbări

Exasperat, Prepeliță a schimbat jumătate de echipă „dintr-un foc”, în minutul 65, la scorul de 3-0 pentru Universitatea Craiova. Antrenorul piteștenilor a făcut cinci schimbări în același timp, record pentru Liga 1.

Reclamă

Ișfan a intrat în locul lui Dumitru, Raynov i-a luat locul lui Șerban, Fatai a intrat în locul lui Tănase, Viana l-a înlocuit pe Viana, iar Mușat a intrat în locul lui Tofan.

S-a mai întâmplat să fie făcute cinci schimbări în același timp în meciul pentru Supercupa României 2020 dintre FCSB și CFR Cluj, când Toni Petrea a epuizat toate cele cinci modificări la pauză.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și