Închide meniul

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Alexandru Crețu, omul meciului: „Mi-am făcut un cadou de ziua mea”. Ce a spus despre lupta la titlu

Cosmin Cioboată Publicat: 25 aprilie 2022, 20:11

Reclamă
FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Alexandru Crețu, omul meciului: „Mi-am făcut un cadou de ziua mea. Ce a spus despre lupta la titlu

Alexandru Crețu, mijlocașul de la Universitatea Craiova

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf a dat de pământ cu piteștenii și s-a apropiat la un singur punct de FCSB. Oltenii au câștigat categoric în Trivale și continuă să viseze la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Crețu a fost omului meciului din Trivale, reușind să marcheze o dublă. Mijlocașul oltenilor a împlinit chiar ieri 30 de ani și spune că și-a făcut un cadou lui și familiei sale.

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Alexandru Crețu și-a făcut „cadou” o dublă. Ce a spus despre lupta la titlu

Întrebat despre lupta la titlu, Crețu rămâne modest și spune că nu se gândește la acest obiectiv, deși Universitatea Craiova s-a apropiat la un singur punct de FCSB, aflată pe locul al doilea.

„Pot să zic că mi-am făcut un cadou în această seară și dedic golurile familiei mele. Am pregătit un meci greu. N-a fost greu, dar nici ușor. Cei de la FC Argeș au demonstrat că merită să joace în play-off.

Nu m-am gândit la asta (n.r. – întrecerea în goluri cu Andrei Ivan). Golurile sunt un bonus pentru mine, mă bucur că am luat cele 3 puncte. Am muncit tot timpul, m-am regăsit, am avut nevoie de timp să mă acomodez. Mă bucur că oamenii de aici mi-au dat încredere.

Reclamă

Momentan nu ne gândim la titlu. Arătăm bine, într-adevăr, dar luăm meci cu meci. Vin meciuri grele, cu Voluntari, FCSB… avem și o semifinală de Cupă și trebuie să întoarcem rezultatul (n.r. – din tur, 1-2).”, a declarat Alexandru Crețu, pentru digisport.ro.

Oltenii lui Laurențiu Reghecampf, la un singur punct în spatele FCSB-ului

Universitatea Craiova a controlat meciul cu FC Argeș de la început până la final. Oltenii au deschis scorul în minutul 22, prin Alexandru Crețu, care a marcat cu un șut la colțul lung din interiorul careului, după ce mingea a sărit cu noroc la el.

La pauză s-a intrat cu avantaj minim pentru Universitatea Craiova, dar echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a dezlănțuit în partea secundă. Markovic a făcut 2-0 în minutul 55, cu o reluare sub bară din interiorul careului.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 62, Alexandru Crețu a făcut „dubla” a prins un șut bombă de la marginea careului, care a lovit bara transversală și a ricoșat în poartă. După golul lui Crețu, a venit rândul lui Andrei Ivan să iasă la rampă. Atacantul lui Laurențiu Reghecampf a marcat cu un șut cu interiorul, la colțul lung, care nu i-a lăsat nicio șansă portarului de la FC Argeș.

Universitatea Craiova are cel mai bun atac din Liga 1, cu 71 de goluri în 36 de partide. Oltenii au ajuns la patru victorii consecutive și s-au apropiat la un singur punct de FCSB, ocupanta locului secund, care are însă un meci mai puțin. FC Argeș rămâne ultima în play-off, cu o singură victorie.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și