Închide meniul

Farul – FCSB 0-4 | Darius Olaru nu a uitat de faultul lui Susic. „Nu mi-am simțit piciorul!” Cum a comentat crizele de nervi ale lui Dan Petrescu

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2022, 23:32

Reclamă
Farul – FCSB 0-4 | Darius Olaru nu a uitat de faultul lui Susic. „Nu mi-am simțit piciorul! Cum a comentat crizele de nervi ale lui Dan Petrescu

Darius Olaru e jucător de bază la FCSB

Hepta

Farul – FCSB 0-4. Darius Olaru a fost unul dintre cei mai buni jucători ai roș-albaștrilor, dar mijlocașul a fost în pericol să rateze partida de la Ovidiu. Olaru a fost victima unui fault dur al lui Mateo Susic, în derby-ul cu CFR Cluj din etapa trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru nu a uitat că a fost la un pas de o accidentare horror. „Perla” lui Gigi Becali consideră că fundașul CFR-ului a fost eliminat pe bună dreptate.

Darius Olaru, despre faultul lui Susic

„Am văzut și eu că Susic a primit trei etape, a fost un roșu meritat, pe moment chiar nu mi-am simțit piciorul. Cred că arbitrul a luat o decizie bună, era foarte aproape de fază. Încercăm să gestionăm cât mai bine această presiune. Încercăm să creștem în evoluții și să obținem victoria”, a spus Darius Olaru, după FCSB – Farul 0-4.

După acel derby, Dan Petrescu a criticat dur decizia lui Istvan Kovacs de a-l elimina pe Mateo Susic. 

Olaru visează la titlu cu FCSB

Trupa lui Toni Petrea s-a dezlănțuit la Ovidiu. „Roș-albaștrii” au surclasat echipa lui Gică Hagi, în etapa a 6-a din play-off și pun presiune pe liderul CFR Cluj. Gigi Becali visează la primul titlu după 7 ani.

Reclamă

„Nu i-am umilit, noi am încercat să intrăm pe teren și să luăm cele trei puncte. În ultimul timp mi-am ajutat mai mult prin cifre, prin goluri și assist-uri. Încerc să cresc în evoluții, cine știe pe viitor. Nu am intrat prea bine în meci, noi nu făceam presiunea bine. După ce am marcat, ne-am făcut jocul ușor”, a mai spus Olaru, după meci.

Farul – FCSB 0-4

FCSB a umilit Farul, 4-0, la Ovidiu, într-o seară în care jucătorii lui Gică Hagi au fost de nerecunoscut, iar Florin Tănase a strălucit.

„Roș-albaștrii” au început recitalul de goluri în minutul 24, prin căpitanul lor. Lansat excelent spre careul advers de Darius Olaru, Tănase l-a driblat elegant pe portarul Mihai Aioani și a trimis simplu în plasă.

Reclamă 4 / 0/3

Zece minute mai târziu, Olaru a trecut la finalizare și a majorat avantajul trupei lui Toni Petrea. Florinel Coman a fost omul cu pasa decisivă. Floriel Coman a ieșit din nou în evidență în minutul 40, când a obținut un penalty. Florin Tănase a „arestat” mingea și a transformat, devenind cel mai bun marcator din Liga 1, în acest sezon.

Tănase și-a completat hat-trick-ul în minutul 67, după o gafă uluitoare comisă de Aioani. Portarul lui Gică Hagi a degajat total eronat, direct la căpitanul FCSB-ului, care nu l-a iertat și a trimis în plasă.

În urma victoriei de la Ovidiu, FCSB a restabilit diferența de două puncte față de liderul CFR Cluj. De cealaltă parte, Farul rămâne pe penultimul loc din play-off, la 14 puncte sub podium.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și