Închide meniul

Farul – FCSB 0-4 | Darius Olaru nu a uitat de faultul lui Susic. „Nu mi-am simțit piciorul!” Cum a comentat crizele de nervi ale lui Dan Petrescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2022, 23:32

Farul – FCSB 0-4 | Darius Olaru nu a uitat de faultul lui Susic. „Nu mi-am simțit piciorul! Cum a comentat crizele de nervi ale lui Dan Petrescu

Darius Olaru e jucător de bază la FCSB

Hepta

Farul – FCSB 0-4. Darius Olaru a fost unul dintre cei mai buni jucători ai roș-albaștrilor, dar mijlocașul a fost în pericol să rateze partida de la Ovidiu. Olaru a fost victima unui fault dur al lui Mateo Susic, în derby-ul cu CFR Cluj din etapa trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru nu a uitat că a fost la un pas de o accidentare horror. „Perla” lui Gigi Becali consideră că fundașul CFR-ului a fost eliminat pe bună dreptate.

Darius Olaru, despre faultul lui Susic

„Am văzut și eu că Susic a primit trei etape, a fost un roșu meritat, pe moment chiar nu mi-am simțit piciorul. Cred că arbitrul a luat o decizie bună, era foarte aproape de fază. Încercăm să gestionăm cât mai bine această presiune. Încercăm să creștem în evoluții și să obținem victoria”, a spus Darius Olaru, după FCSB – Farul 0-4.

După acel derby, Dan Petrescu a criticat dur decizia lui Istvan Kovacs de a-l elimina pe Mateo Susic. 

Olaru visează la titlu cu FCSB

Trupa lui Toni Petrea s-a dezlănțuit la Ovidiu. „Roș-albaștrii” au surclasat echipa lui Gică Hagi, în etapa a 6-a din play-off și pun presiune pe liderul CFR Cluj. Gigi Becali visează la primul titlu după 7 ani.

Reclamă

„Nu i-am umilit, noi am încercat să intrăm pe teren și să luăm cele trei puncte. În ultimul timp mi-am ajutat mai mult prin cifre, prin goluri și assist-uri. Încerc să cresc în evoluții, cine știe pe viitor. Nu am intrat prea bine în meci, noi nu făceam presiunea bine. După ce am marcat, ne-am făcut jocul ușor”, a mai spus Olaru, după meci.

Farul – FCSB 0-4

FCSB a umilit Farul, 4-0, la Ovidiu, într-o seară în care jucătorii lui Gică Hagi au fost de nerecunoscut, iar Florin Tănase a strălucit.

„Roș-albaștrii” au început recitalul de goluri în minutul 24, prin căpitanul lor. Lansat excelent spre careul advers de Darius Olaru, Tănase l-a driblat elegant pe portarul Mihai Aioani și a trimis simplu în plasă.

Reclamă 4 / 0/3

Zece minute mai târziu, Olaru a trecut la finalizare și a majorat avantajul trupei lui Toni Petrea. Florinel Coman a fost omul cu pasa decisivă. Floriel Coman a ieșit din nou în evidență în minutul 40, când a obținut un penalty. Florin Tănase a „arestat” mingea și a transformat, devenind cel mai bun marcator din Liga 1, în acest sezon.

Tănase și-a completat hat-trick-ul în minutul 67, după o gafă uluitoare comisă de Aioani. Portarul lui Gică Hagi a degajat total eronat, direct la căpitanul FCSB-ului, care nu l-a iertat și a trimis în plasă.

În urma victoriei de la Ovidiu, FCSB a restabilit diferența de două puncte față de liderul CFR Cluj. De cealaltă parte, Farul rămâne pe penultimul loc din play-off, la 14 puncte sub podium.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și