Închide meniul

FCSB impresionează în Liga 1! „Nu o văd să se încurce!” Programul celor trei rivale la titlu

Silviu Corneanu Publicat: 27 aprilie 2022, 10:12 / Actualizat: 27 aprilie 2022, 13:57

Reclamă
FCSB impresionează în Liga 1! „Nu o văd să se încurce! Programul celor trei rivale la titlu

FCSB nu a mai câştigat titlul de 7 ani

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB impresionează în Liga 1, în acest play-off. Trupa lui Toni Petrea a ajuns la doar două puncte în spatele celor de la CFR și este la mâna ei în lupta pentru titlu. Sorin Cârțu, președintele rivalilor de la Universitatea Craiova, nu crede că roș-albaștrii se mai pot încurca, în afară de meciul cu ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, dar și Universitatea Craiova, au pierdut doar o singură dată, până acum, în acest play-off. Dezavantajul oltenilor a fost că au avut multe puncte de recuperat, din sezonul regulat. În acest moment, trupa din Bănie este la șase puncte de lider.

FCSB impresionează în Liga 1

Sorin Cârțu a fost impresionat de jocul echipei lui Toni Petrea și consideră că echipa sa are șanse mici la titlu. Oltenii se vor axa mai mult pe Cupa României.

„Pe FCSB nu o văd să se încurce. Riscul lor este când ajung la noi. Au cu FC Argeş şi Voluntari, nu cred că se vor mai încurca”, a spus Sorin Cârțu la AS.ro LIVE.

Program FCSB, în acest final de sezon

Reclamă

Etapa 7 – FCSB – FC Argeș
Etapa 8 – Universitatea Craiova – FCSB
Etapa 9 – Voluntari – FCSB
Etapa 10 – FCSB – CFR

Program Universitatea Craiova, în acest final de sezon

Etapa 7 – Universitatea Craiova – Voluntari
Etapa 8 – Universitatea Craiova – FCSB
Etapa 9 – CFR – Universitatea Craiova
Etapa 10 – Universitatea Craiova – Farul

Reclamă 4 / 0/3

Program CFR, în acest final de sezon

Etapa 7 – CFR – Farul
Etapa 8 – FC Argeș – CFR
Etapa 9 – CFR – Universitatea Craiova
Etapa 10 – FCSB – CFR

Clasament play-off Liga 1, după șase etape

Sursa: Flashscore
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și