Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după înfrângerea cu Ons Jabeur. Ce mesaj a primit de la Patrick Mouratoglou după eliminarea de la Madrid

Alexandru Ivan Publicat: 4 mai 2022, 18:12

Reclamă
Simona Halep, prima reacție după înfrângerea cu Ons Jabeur. Ce mesaj a primit de la Patrick Mouratoglou după eliminarea de la Madrid

Turneul de la Madrid a fost primul pentru Simona Halep alături de Patrick Mouratoglou

Simona Halep a oferit prima reacție după înfrângerea cu Ons Jabeur, în sferturile Madrid Open. Simo a lăudat jocul tunisiencei, care a surpins-o pe româncă prin loviturile scurte. Antrenorul lui Halep, Patrick Mouratoglou a avut un mesaj special pentru campioana noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva din Tunisia a învins-o pe Simona cu o scurtă dusă spre perfecţie, pe care românca nu a putut să o ghicească decât de puţine ori. Stilul lui Jabeur a şi scos-o din minţi pe jucătoarea noastră, care a clacat pe teren.

Simona Halep, prima reacție după înfrângerea cu Ons Jabeur

„Are o mână extraordinară și parcă tot timpul m-a surprins. Am fost și eu mai lentă, am fost mai înceată în tot ceea ce am făcut și, probabil, d-asta n-am putut să ajung la scurtele ei.

La un moment dat am vrut să intru, sărea mingea puțin cam mult și nu am avut timing. Cred că a fost vorba despre timing, nu am avut, nu am simțit mingea și este o jucătoare de Top 10 care, atunci când simte că adversara nu joacă un tenis bun, vine „peste” și e ceea ce a făcut!”, a spus Simona Halep, conform prosport.ro.

Halep: „Progresez de la zi la zi cu Mouratoglou!”

Competiția de la Madrid a fost primul turneu pentru Simona Halep alături de noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou. Simo e entuziasmată și mulțumită de colaborarea cu celebrul antrenor francez.

Reclamă

„Au fost meciuri bune, merg cu încredere înainte. Mâine este o nouă zi ți o să încep să fac ceea ce nu am făcut astăzi. Sunt la fel de pozitivă, vreau să progresez cât mai mult și cât mai repede, dacă se poate. O să învăț multe din meciul acesta și, deja, am vorbit cu Patrick, am mintea mai clară, acum!

E un început foarte bun, am făcut ceea ce am vorbit. Astăzi mai puțin, bineînțeles, dar nu că nu am vrut, ci că nu am izbutit, emoțional, să reușesc această treabă. Îmi place foarte mult, mă simt bine și simt că progresez de la zi la zi mai mult. Încep să am încredere în jocul acesta, în modul acesta de a juca și am încredere că o să fie bine!”, a mai spus Simona Halep.

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep

La fel de entuziasmat ca Simona Halep este și Patrick Mouratoglou. Antrenorul francez a felicitat-o pe româncă pentru participarea la turneul de la Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

”Felicitări pentru meciul mare făcut, Ons Jabeur. Prima noastră săptămână se oprește aici, Simona Halep. Sunt entuziasmat pentru ce urmează. Ne vedem la Roma. Sunt mândru de tine”, a scris Patrick Mouratoglou, pe Instagram.

Sursa: Instagram Patrick Mouratoglou
Sursa: Instagram Patrick Mouratoglou

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 169.650 de euro (aproximativ 178.500 de dolari) şi cu 215 puncte WTA.

Halep a câştigat Madrid Open în 2016 şi 2017 şi a mai jucat în finală în 2014 şi 2019. Anul trecut, ea a fost eliminată în optimi de jucătoarea belgiană Elise Mertens, scor 6-4, 5-7, 5-7.

Pentru jucătoarea română urmează turneul de la Roma, care are loc săptămâna viitoare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și