Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după înfrângerea cu Ons Jabeur. Ce mesaj a primit de la Patrick Mouratoglou după eliminarea de la Madrid

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 mai 2022, 18:12

Simona Halep, prima reacție după înfrângerea cu Ons Jabeur. Ce mesaj a primit de la Patrick Mouratoglou după eliminarea de la Madrid

Turneul de la Madrid a fost primul pentru Simona Halep alături de Patrick Mouratoglou

Simona Halep a oferit prima reacție după înfrângerea cu Ons Jabeur, în sferturile Madrid Open. Simo a lăudat jocul tunisiencei, care a surpins-o pe româncă prin loviturile scurte. Antrenorul lui Halep, Patrick Mouratoglou a avut un mesaj special pentru campioana noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva din Tunisia a învins-o pe Simona cu o scurtă dusă spre perfecţie, pe care românca nu a putut să o ghicească decât de puţine ori. Stilul lui Jabeur a şi scos-o din minţi pe jucătoarea noastră, care a clacat pe teren.

Simona Halep, prima reacție după înfrângerea cu Ons Jabeur

„Are o mână extraordinară și parcă tot timpul m-a surprins. Am fost și eu mai lentă, am fost mai înceată în tot ceea ce am făcut și, probabil, d-asta n-am putut să ajung la scurtele ei.

La un moment dat am vrut să intru, sărea mingea puțin cam mult și nu am avut timing. Cred că a fost vorba despre timing, nu am avut, nu am simțit mingea și este o jucătoare de Top 10 care, atunci când simte că adversara nu joacă un tenis bun, vine „peste” și e ceea ce a făcut!”, a spus Simona Halep, conform prosport.ro.

Halep: „Progresez de la zi la zi cu Mouratoglou!”

Competiția de la Madrid a fost primul turneu pentru Simona Halep alături de noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou. Simo e entuziasmată și mulțumită de colaborarea cu celebrul antrenor francez.

Reclamă

„Au fost meciuri bune, merg cu încredere înainte. Mâine este o nouă zi ți o să încep să fac ceea ce nu am făcut astăzi. Sunt la fel de pozitivă, vreau să progresez cât mai mult și cât mai repede, dacă se poate. O să învăț multe din meciul acesta și, deja, am vorbit cu Patrick, am mintea mai clară, acum!

E un început foarte bun, am făcut ceea ce am vorbit. Astăzi mai puțin, bineînțeles, dar nu că nu am vrut, ci că nu am izbutit, emoțional, să reușesc această treabă. Îmi place foarte mult, mă simt bine și simt că progresez de la zi la zi mai mult. Încep să am încredere în jocul acesta, în modul acesta de a juca și am încredere că o să fie bine!”, a mai spus Simona Halep.

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep

La fel de entuziasmat ca Simona Halep este și Patrick Mouratoglou. Antrenorul francez a felicitat-o pe româncă pentru participarea la turneul de la Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

”Felicitări pentru meciul mare făcut, Ons Jabeur. Prima noastră săptămână se oprește aici, Simona Halep. Sunt entuziasmat pentru ce urmează. Ne vedem la Roma. Sunt mândru de tine”, a scris Patrick Mouratoglou, pe Instagram.

Sursa: Instagram Patrick Mouratoglou
Sursa: Instagram Patrick Mouratoglou

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 169.650 de euro (aproximativ 178.500 de dolari) şi cu 215 puncte WTA.

Halep a câştigat Madrid Open în 2016 şi 2017 şi a mai jucat în finală în 2014 şi 2019. Anul trecut, ea a fost eliminată în optimi de jucătoarea belgiană Elise Mertens, scor 6-4, 5-7, 5-7.

Pentru jucătoarea română urmează turneul de la Roma, care are loc săptămâna viitoare.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și