Închide meniul

Meci exploziv în gala iFight HEROES 4! Omul lui Alex Velea se bate cu militarul Iorga

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 mai 2022, 15:39

Meci exploziv în gala iFight HEROES 4! Omul lui Alex Velea se bate cu militarul Iorga

Florin Pîrtea și Mihai Iorga se vor duela pentru cușca de MMA pentru supremația la categoria 70kg.

Heroes Fight League

Meci exploziv în gala iFight HEROES 4, ce va avea loc pe 24 iunie, între doi dintre cei mai buni luptători români. Florin Pîrtea și Mihai Iorga se vor duela pentru cușca de MMA pentru supremația la categoria 70kg. Cei doi sunt la un pas de centură, după cum spun organizatorii galei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În curând vom avea o nouă generație de campioni. Atât Florin cât și Mihai sunt doi dintre cei mai valoroși luptători la 70kg, și vor avea ocazia să lupte pentru centura de campion al promoției Heroes Fight League. Cine câștigă acest meci va lupta pentru titlu gala următoare. Vom anunța în curând cine sunt ceilalti doi sportivi care se bat pentru un loc în meciul de titlu”, a spus Florian Ceafalău, promoterul galei.

Meci exploziv: Florin Pîrtea vs Mihai Iorga

Florin Pîrtea a obținut o victorie importantă în ultima gală iFight HEROES. Acesta l-a învins la decizie pe Ionuț Broștic, un adversar la fel de valoros. Poreclit Mineru Jr, Florin a sărbătorit după gală cu Alex Velea, venit special să îl susțină la Sala Polivalentă din București.

De partea cealaltă, Mihai Iorga este unul dintre cei mai serioși sportivi din promoția Heroes Fight League. Acesta este militar de profesie și își împarte timpul între antrenamente și datoria față de patrie. “Îmi doresc să se termine acest conflict din țara vecină cât mai repede, pentru a mă putea concentra pe antrenamente. Dacă va fi nevoie îmi voi apăra țara cu orice risc, însă sper să nu se ajungă acolo și să trăim vremuri pașnice”, a spus Iorga, citat de pagina de Facebook a promoției.

Mihai Iorga a câștigat lupta cu Florin Strugariu, la ultima gală iFight HEROES. Confruntarea dintre cei doi a fost considerată meciul serii. Iorga are un palmares de 4 victorii și 2 înfrângeri, în timp ce Pîrtea are 7 victorii și 1 înfrângere.

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și