Închide meniul

Nicușor Bancu s-a crezut Zinedine Zidane! Gest golănesc al căpitanului de la Universitatea Craiova

Antena Sport Publicat: 12 mai 2022, 21:25 / Actualizat: 13 mai 2022, 1:11

Reclamă
Nicușor Bancu s-a crezut Zinedine Zidane! Gest golănesc al căpitanului de la Universitatea Craiova

Nicușor Bancu, gest uluitor în meciul Universitatea Craiova - Sepsi

Nicușor Bancu este fundașul Universității Craiova / Captură Digisport

Nicușor Bancu s-a crezut Zinedine Zidane! Căpitanul Universității Craiova și-a pierdut mințile în minutul 86 al meciului cu Sepsi și l-a lovit cu capul în piept pe Stefan Ashkovski. Bancu a primit direct cartonașul roșu. Universitatea Craiova a pierdut cu 3-1, la general, și a ratat calificarea în finala Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicușor Bancu a avut o criză de nervi spre finalul meciului Universitatea Craiova – Sepsi, din returul semifinalelor Cupei României.

Nicușor Bancu s-a crezut Zinedine Zidane! Căpitanul Universității Craiova și-a lovit cu capul în piept adversarul

Fundașul oltenilor l-a lovit cu capul în piept pe Stefan Ashkovski, amintind de gestul memorabil făcut de Zinedine Zidane în finala Cupei Mondiale din 2006.

Nicușor Bancu este fundașul Universității Craiova

Jucătorul lui Sepsi a căzut secerat la pământ, iar Bancu nu s-a oprit. Căpitanul Craiovei a aruncat cu mingea în el, în timp ce macedoneanul se resimțea pe gazon. Nicușor Bancu a fost eliminat de arbitrul central Horațiu Feșnic.

Reclamă

Sepsi – FC Voluntari, finala Cupei României

Faza incredibilă s-a petrecut în minutul 86, când Sepsi conducea deja cu 1-0 în Bănie. Marius Ștefănescu a marcat unicul gol al partidei în minutul 66, după o acțiune personală minunată.

Atacantul covăsnenilor a trecut în viteză chiar pe lângă Bancu și a finalizat cu un șut din unghi, printre picioarele lui Mirko Pigliacelli.

Sepsi a câștigat cu 3-1 la general, după 2-1 în tur, și s-a calificat în finala Cupei României. În ultimul act, formația lui Cristiano Bergodi va juca împotriva lui FC Volunari. Finala se va disputa pe 19 mai, pe stadionul Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și