Închide meniul

Nicușor Bancu s-a crezut Zinedine Zidane! Gest golănesc al căpitanului de la Universitatea Craiova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2022, 21:25 / Actualizat: 13 mai 2022, 1:11

Nicușor Bancu s-a crezut Zinedine Zidane! Gest golănesc al căpitanului de la Universitatea Craiova

Nicușor Bancu, gest uluitor în meciul Universitatea Craiova - Sepsi

Nicușor Bancu este fundașul Universității Craiova / Captură Digisport

Nicușor Bancu s-a crezut Zinedine Zidane! Căpitanul Universității Craiova și-a pierdut mințile în minutul 86 al meciului cu Sepsi și l-a lovit cu capul în piept pe Stefan Ashkovski. Bancu a primit direct cartonașul roșu. Universitatea Craiova a pierdut cu 3-1, la general, și a ratat calificarea în finala Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicușor Bancu a avut o criză de nervi spre finalul meciului Universitatea Craiova – Sepsi, din returul semifinalelor Cupei României.

Nicușor Bancu s-a crezut Zinedine Zidane! Căpitanul Universității Craiova și-a lovit cu capul în piept adversarul

Fundașul oltenilor l-a lovit cu capul în piept pe Stefan Ashkovski, amintind de gestul memorabil făcut de Zinedine Zidane în finala Cupei Mondiale din 2006.

Nicușor Bancu este fundașul Universității Craiova

Jucătorul lui Sepsi a căzut secerat la pământ, iar Bancu nu s-a oprit. Căpitanul Craiovei a aruncat cu mingea în el, în timp ce macedoneanul se resimțea pe gazon. Nicușor Bancu a fost eliminat de arbitrul central Horațiu Feșnic.

Reclamă

Sepsi – FC Voluntari, finala Cupei României

Faza incredibilă s-a petrecut în minutul 86, când Sepsi conducea deja cu 1-0 în Bănie. Marius Ștefănescu a marcat unicul gol al partidei în minutul 66, după o acțiune personală minunată.

Atacantul covăsnenilor a trecut în viteză chiar pe lângă Bancu și a finalizat cu un șut din unghi, printre picioarele lui Mirko Pigliacelli.

Sepsi a câștigat cu 3-1 la general, după 2-1 în tur, și s-a calificat în finala Cupei României. În ultimul act, formația lui Cristiano Bergodi va juca împotriva lui FC Volunari. Finala se va disputa pe 19 mai, pe stadionul Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și