Închide meniul

FCSB – CFR Cluj | Ultrașii „roș-albaștri” au făcut praf campioana, înaintea derby-ului de la Buzău: „Demolați echipa protejată de arbitri și politicieni!”

Cosmin Cioboată Publicat: 22 mai 2022, 18:46

Reclamă
FCSB – CFR Cluj | Ultrașii „roș-albaștri au făcut praf campioana, înaintea derby-ului de la Buzău: „Demolați echipa protejată de arbitri și politicieni!

Ultrașii FCSB au lansat noi "săgeți" către CFR Cluj

Ultrașii FCSB, în deplasare / Profimedia

FCSB – CFR Cluj | Ultrașii „roș-albaștri” au avut un nou mesaj acid la adresa echipei lui Dan Petrescu, înaintea derby-ului de la Buzău, din ultima etapă a play-off-ului. CFR este deja campioană, așa că meciul de diseară nu va mai avea vreo miză la nivelul clasamentului. Totuși, fanii FCSB vor să vadă o victorie răsunătoare a formației lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii FCSB au postat un nou mesaj umilitor la adresa lui CFR Cluj, cu câteva ore înaintea partidei de la Buzău. Fanii din facțiunea Tornado 47 au aruncat noi „săgeți” către echipa lui Dan Petrescu, făcând referire la arbitraj și implicarea politicului.

FCSB – CFR Cluj | Ultrașii „roș-albaștri” au făcut praf campioana, înaintea derby-ului de la Buzău

CFR Cluj va merge la Buzău cu rezervele și fără Dan Petrescu, intrat deja în vacanță.

„STEAUA-cfr offside, ora 21.30, arena din Buzău.

Demolați echipa protejată de arbitri și politicieni. Dați-le cu terenul în cap! Umiliți-i indiferent de echipa pe care o vor băga în teren. Din 8 titluri câștigate de CFR Cluj, nici măcar unul nu a fost câștigat fără ajutorul arbitrilor, politicului sau al cooperativei făcute contra Stelei (n.r. – FCSB).

Reclamă

Fără arbitri, acest club, CFR Cluj, nu ar fi câștigat vreun titlu. Și să nu nu uităm ce au scandat Dan plângăciosul și jucătorii. Le-a fost frică de un meci cu titlul pe masă, știind ce au jucat în ultimul meci direct (CFR – FCSB 0-1), când au tras primul șut pe poartă în minutul 93, noi având 13 șuturi pe poartă. Dacă nu ar fi furat titlul, ar fi intrat în faliment, dar nici așa nu sunt scăpați.”, au scris cei de la Tornado 47, pe pagina de Facebook.

FCSB – CFR Cluj | Dan Petrescu, absent la meciul de la Buzău

Dan Petrescu nu a făcut deplasarea la Buzău, acolo unde echipa sa va merge cu gândul la vacanţă. La conferința de presă susținută vineri, antrenorul campioanei a spus că „mă simt rău și cred că n-are rost să merg”.

„Mi-aş dori să fiu pe bancă, dar deocamdată mă simt foarte rău. Să văd, dacă sănătatea e bună voi merge, dacă nu, cred că n-are rost să merg, pentru că sunt şi foarte obosit şi bolnav. Cred că nu sunt obişnuit cu nopţile astea, să nu dorm toată noaptea deloc petrecând, nu pentru altceva, şi atunci am un virus, nu ştiu ce am, la gât, dar sper să mă fac bine până duminică.”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului FCSB – CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„Bine, tată, nu particip în Champions League, dar să vezi când o să facă Dumnezeu dreptatea o să vezi ce se va întâmpla. O să vină vremea, stai liniștit. Poate Dumnezeu face o dreptate ca să iasă ei din primul tur cu minciuna și noi mergem până în Conference League mai departe. Nu știu! O să vedem!

Nu fac petrecere! Ce e aia petrecere? Eu nu mă duc la petrecere nici când sunt la botezuri, ce e aia? E treaba lor ce fac ei, eu spun despre mine. Mă interesează dreptatea și adevărul, și o să le văd mâine. Nu mă interesează pe mine de Dan Petrescu! 12-0 atunci!”, a declarat Gigi Becali, pentru PRO Arena.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” Vezi toate știrile
Citește și