Închide meniul

Nu s-a abținut :)) Gestul făcut de McGregor după ce a luat-o în brațe pe celebra Adriana Lima

Florian Ceafalău Publicat: 23 mai 2022, 12:49

Reclamă
Nu s-a abținut :)) Gestul făcut de McGregor după ce a luat-o în brațe pe celebra Adriana Lima

Conor McGregor & Adriana Lima

Gestul făcut de McGregor a devenit viral pe rețelele de social media. Acesta s-a întâlnit cu celebrul fotomodel Adriana Lima.

Gestul făcut de McGregor a devenit viral pe rețelele de social media. Acesta s-a întâlnit cu celebrul fotomodel Adriana Lima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irlandezul a fost la Festivalul de la Cannes. Acolo, McGregor s-a întâlnit cu multe personalități din lumea modei. Printre ele și Adriana Lima, unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din industrie. Brazilianca este însărcinată, și a captat toate privirile prin ținuta sa.

Nici măcar Conor McGregor nu s-a abținut. Deși a fost la petrecere alături de soție, Conor și-a pierdut privirea în … decolteul Adrianei. Cei doi s-au luat în brațe pentru o poză iar celebrul luptător din UFC a admirat-o ”prea mult” pe femeia de lângă el.

Gestul făcut de McGregor, subiect de glumă pe social media!

Internetul a explodat de glume pe seama acestuia, mai ales că atât Conor cât și Adriana au distribuit momentul pe profilul lor.

Culmea că la scurt timp Conor a postat o imagine alături de soția sa, de Adriana Lima și de iubitul ei cu care va avea un copil, semn că entuziasmul irlandezului a fost doar de moment.

Reclamă

CLICK AICI pentru a vedea momentul dintre cei doi.

Conor nu este străin de astfel de momente. De-a lungul timpului a fost fotografiat alături de multe femei celebre la diferite evenimente. Cu unele s-a zvonit că ar fi avut o aventură, dar Conor s-a ținut departe de astfel de zvonuri. Mai mult, un fotomodel l-a acuzat pe Conor că a lăsat-o însărcinată. Femeia a născut și a declarat că luptătorul irlandez este tatăl copilului, dar Conor a negat aceste informații.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și