Închide meniul

Nu s-a abținut :)) Gestul făcut de McGregor după ce a luat-o în brațe pe celebra Adriana Lima

Florian Ceafalău Publicat: 23 mai 2022, 12:49

Reclamă
Nu s-a abținut :)) Gestul făcut de McGregor după ce a luat-o în brațe pe celebra Adriana Lima

Conor McGregor & Adriana Lima

Gestul făcut de McGregor a devenit viral pe rețelele de social media. Acesta s-a întâlnit cu celebrul fotomodel Adriana Lima.

Gestul făcut de McGregor a devenit viral pe rețelele de social media. Acesta s-a întâlnit cu celebrul fotomodel Adriana Lima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irlandezul a fost la Festivalul de la Cannes. Acolo, McGregor s-a întâlnit cu multe personalități din lumea modei. Printre ele și Adriana Lima, unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din industrie. Brazilianca este însărcinată, și a captat toate privirile prin ținuta sa.

Nici măcar Conor McGregor nu s-a abținut. Deși a fost la petrecere alături de soție, Conor și-a pierdut privirea în … decolteul Adrianei. Cei doi s-au luat în brațe pentru o poză iar celebrul luptător din UFC a admirat-o ”prea mult” pe femeia de lângă el.

Gestul făcut de McGregor, subiect de glumă pe social media!

Internetul a explodat de glume pe seama acestuia, mai ales că atât Conor cât și Adriana au distribuit momentul pe profilul lor.

Culmea că la scurt timp Conor a postat o imagine alături de soția sa, de Adriana Lima și de iubitul ei cu care va avea un copil, semn că entuziasmul irlandezului a fost doar de moment.

Reclamă
Reclamă 4

CLICK AICI pentru a vedea momentul dintre cei doi.

Conor nu este străin de astfel de momente. De-a lungul timpului a fost fotografiat alături de multe femei celebre la diferite evenimente. Cu unele s-a zvonit că ar fi avut o aventură, dar Conor s-a ținut departe de astfel de zvonuri. Mai mult, un fotomodel l-a acuzat pe Conor că a lăsat-o însărcinată. Femeia a născut și a declarat că luptătorul irlandez este tatăl copilului, dar Conor a negat aceste informații.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și