Închide meniul

Ionuț Nedelcearu, după ce Mihai Stoica l-a propus la FCSB. „Mă bucur că se gândesc la mine!”

Alexandru Ivan Publicat: 6 iunie 2022, 23:46

Reclamă
Ionuț Nedelcearu, după ce Mihai Stoica l-a propus la FCSB. „Mă bucur că se gândesc la mine!

Ionuț Nedelcearu a fost propus la FCSB

Ionuț Nedelcearu, într-un meci pentru naționala României / Profimedia

Ionuț Nedelcearu a reacționat după ce Mihai Stoica l-a propus pentru un transfer la FCSB. Fostul fundaș dinamovist nu se gândește însă la un transfer la clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB caută fundaș central după ce Andrei Miron și-a reziliat contractul. Mihai Stoica i l-a propus lui Gigi Becali pe Ionuț Nedelcearu, fostul fundaș dianmovist.

Ionuț Nedelcearu, după ce Mihai Stoica l-a propus la FCSB

Nedelcearu e încântat că a ajuns pe lista de transferuri a celor de la FCSB, dar fundașul nu vrea să joace pentru echipa lui Becali, pentru moment.

„Am văzut declarația, nu pot decât să mă bucur că se gândesc la mine și că mă apreciază, dar e puțin cam departe FCSB de mine în acest moment. Deocamdată nu, prioritatea mea e alta, sper să se și concretizeze, nu vreau să mă gândesc la FCSB”, a spus Ionuț Nedelcearu, conform orangesport.ro.

Ionuț Nedelcearu a jucat la prima echipă a lui Dinamo în perioada 2013-2018, adunând 111 meciuri în toate competițiile. Fundașul de 26 de ani a fost vândut la Ufa, în urmă cu 4 ani. După două sezoane petrecute în Rusia, Nedelcearu a ajuns la AEK Atena. În prezent, internaționalul român evoluează la Crotone, echipă care a retrogradat în Liga a 3-a italiană la finalul acestui sezon.

Reclamă

Mihai Stoica: „Îmi place Nedelcearu!”

Pe lângă Miron, FCSB s-a despărțit și de Paulo Vinicius după încheierea sezonului, iar Gigi Becali vrea să umple golul lăsat în centrul defensivei. Mihai Stoica este de părere că reprofilarea lui Ovidiu Popescu pe postul de fundaș central nu reprezintă cea mai bună soluție.

„Ar trebui să mai aducem un fundaș central, indiscutabil. Și Ovidiu Popescu poate juca acolo, dar nu este de plecat cu el titular ca fundaș central, sub nicio formă!

N-am niciun fundaș central din România pe care să i-l propun lui Gigi. Unul care îmi place mie este Nedelcearu (n.r. – Ionuț, de la Crotone). Îi știu trecutul dinamovist, dar îmi place. Nu s-a discutat absolut nimic. M-am gândit ce fundaș central român mi-ar plăcea, iar el îmi place”, a spus Mihai Stoica, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB l-a pierdut și pe Iulian Cristea

Iulian Cristea lipseşte 6 luni de pe teren după accidentarea din meciul Muntenegru – România 2-0. Fundaşul de la FCSB s-a rupt încă din primul minut, dar a vrut să mai continue, fiind schimbat după alte 12 minute.

Conform sursei citate mai sus, verdictul medicilor este unul crunt: ruptură de ligament încrucișat anterior. Asta duce la o absenţă de aproximativ şase luni pentru Cristea, care ratează astfel toate meciurile României din Nations Leaague.

Pentru fundaşul de 27 de ani vor urma alte analize, un RMN, prin care cei din stafful lui Iordănescu să fie siguri de gravitatea situaţiei. Deocamdată, mesajul pentru selecţioner a fost unul clar: „Am înțeles că e grav. Vedem mâine, există riscul să fie o accidentare de durată. Din păcate, l-am pierdut la început de joc”.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și