Închide meniul

Ionuț Nedelcearu, după ce Mihai Stoica l-a propus la FCSB. „Mă bucur că se gândesc la mine!”

Alexandru Ivan Publicat: 6 iunie 2022, 23:46

Reclamă
Ionuț Nedelcearu, după ce Mihai Stoica l-a propus la FCSB. „Mă bucur că se gândesc la mine!

Ionuț Nedelcearu a fost propus la FCSB

Ionuț Nedelcearu, într-un meci pentru naționala României / Profimedia

Ionuț Nedelcearu a reacționat după ce Mihai Stoica l-a propus pentru un transfer la FCSB. Fostul fundaș dinamovist nu se gândește însă la un transfer la clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB caută fundaș central după ce Andrei Miron și-a reziliat contractul. Mihai Stoica i l-a propus lui Gigi Becali pe Ionuț Nedelcearu, fostul fundaș dianmovist.

Ionuț Nedelcearu, după ce Mihai Stoica l-a propus la FCSB

Nedelcearu e încântat că a ajuns pe lista de transferuri a celor de la FCSB, dar fundașul nu vrea să joace pentru echipa lui Becali, pentru moment.

„Am văzut declarația, nu pot decât să mă bucur că se gândesc la mine și că mă apreciază, dar e puțin cam departe FCSB de mine în acest moment. Deocamdată nu, prioritatea mea e alta, sper să se și concretizeze, nu vreau să mă gândesc la FCSB”, a spus Ionuț Nedelcearu, conform orangesport.ro.

Ionuț Nedelcearu a jucat la prima echipă a lui Dinamo în perioada 2013-2018, adunând 111 meciuri în toate competițiile. Fundașul de 26 de ani a fost vândut la Ufa, în urmă cu 4 ani. După două sezoane petrecute în Rusia, Nedelcearu a ajuns la AEK Atena. În prezent, internaționalul român evoluează la Crotone, echipă care a retrogradat în Liga a 3-a italiană la finalul acestui sezon.

Reclamă

Mihai Stoica: „Îmi place Nedelcearu!”

Pe lângă Miron, FCSB s-a despărțit și de Paulo Vinicius după încheierea sezonului, iar Gigi Becali vrea să umple golul lăsat în centrul defensivei. Mihai Stoica este de părere că reprofilarea lui Ovidiu Popescu pe postul de fundaș central nu reprezintă cea mai bună soluție.

„Ar trebui să mai aducem un fundaș central, indiscutabil. Și Ovidiu Popescu poate juca acolo, dar nu este de plecat cu el titular ca fundaș central, sub nicio formă!

N-am niciun fundaș central din România pe care să i-l propun lui Gigi. Unul care îmi place mie este Nedelcearu (n.r. – Ionuț, de la Crotone). Îi știu trecutul dinamovist, dar îmi place. Nu s-a discutat absolut nimic. M-am gândit ce fundaș central român mi-ar plăcea, iar el îmi place”, a spus Mihai Stoica, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB l-a pierdut și pe Iulian Cristea

Iulian Cristea lipseşte 6 luni de pe teren după accidentarea din meciul Muntenegru – România 2-0. Fundaşul de la FCSB s-a rupt încă din primul minut, dar a vrut să mai continue, fiind schimbat după alte 12 minute.

Conform sursei citate mai sus, verdictul medicilor este unul crunt: ruptură de ligament încrucișat anterior. Asta duce la o absenţă de aproximativ şase luni pentru Cristea, care ratează astfel toate meciurile României din Nations Leaague.

Pentru fundaşul de 27 de ani vor urma alte analize, un RMN, prin care cei din stafful lui Iordănescu să fie siguri de gravitatea situaţiei. Deocamdată, mesajul pentru selecţioner a fost unul clar: „Am înțeles că e grav. Vedem mâine, există riscul să fie o accidentare de durată. Din păcate, l-am pierdut la început de joc”.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și