Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, mesaj special pentru România U19 înaintea debutului la Campionatul European U19: „Sentimentele sunt de nedescris!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 iunie 2022, 19:02

Nicolae Stanciu, mesaj special pentru România U19 înaintea debutului la Campionatul European U19: „Sentimentele sunt de nedescris!

Nicolae Stanciu, idol în Cehia

Nicolae Stanciu, în tricoul României / Profimedia Images

Nicolae Stanciu (29 de ani) a avut mesaj special pentru România U19 înaintea debutului la Campionatul European U19, din această seară. „Tricolorii mici” vor juca astăzi cu Italia, de la ora 21:00, la turneul final din Slovacia. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu le-a transmis un mesaj superb jucătorilor de la naționala U19, înaintea duelului „de foc” cu reprezentativa similară a Italiei.

Ce le-a transmis Nicolae Stanciu puștilor de la România U19, înaintea meciului cu Italia de la Campionatul European

Mijlocașul român, aflat în prezent la formația chineză Wuhan Three Towns, și-a amintit de clipele speciale din urmă cu 11 ani, când juca el însuși la Euro U19 pentru naționala României.

Nicolae Stanciu le-a urat baftă puștilor pregătiți de Adrian Vasâi și i-a sfătuit să se bucure din plin de aceste momente de vis:

„Salut, băieți! Vreau să vă felicit pentru performanța reușită, aceea de a vă califica la un turneu final. Vreau să vă urez multă baftă acolo, să vă bucurați de acest turneu, să jucați ca o echipă adevărată. Pentru un jucător tânăr este ceva unic să participe la un astfel de turneu.

Reclamă

Eu am avut șansa să joc și vă pot spune că sentimentele sunt de nedescris. Să vă bucurați de turneu, să încercați să reprezentați țara cât mai bine și sunt sigur că, după acest turneu, fiecare dintre voi va avea șansa să facă un pas în față în carieră. Vă salut și vă doresc multă baftă încă o dată!”, a spus Nicolae Stanciu, pentru frf.ro.

România U19 a fost repartizată în grupa A de la Euro U19 și va juca împortiva naționalelor din Italia, Franța și Slovacia.

Meciurile din Grupa A de la EURO U19 2022

Reclamă 4 / 0/3
  • 18 iunie: Slovacia – Franţa (ora 18:30) / ROMÂNIA – Italia (ora 21:00)
  • 21 iunie: Slovacia – Italia (ora 18:30) / ROMÂNIA – Franţa (ora 21:00)
  • 24 iunie: ROMÂNIA – Slovacia / Franţa – Italia (ambele de la ora 18:30)

Lotul României pentru EURO U19 2022

Portari: Robert Popa (U Craiova 1948), Alexandru Borbei (US Lecce/Italia), Denis Lungu-Bocean (SV Kuchl/Austria)* (rezervă)

Fundași: Alexandru Pantea (FC Hermannstadt), Sergiu Pîrvulescu (ACS Petrolul 52), Gabriel Dănuleasă, Dan Sîrbu (ambii Farul Constanța), Andrei Coubiș (AC Milan/Italia), Denis Radu (Politehnica Timișoara), Botond Gergely (FK Csikszereda)

Mijlocași: Nicolas Popescu, Ștefan Bodișteanu, Eduard Radaslavescu, Răzvan Tănasă, Enes Sali (toți Farul Constanța), Andrei Pandele (FC Metaloglobus), Rareș Ilie (FC Rapid 1923), Doru Andrei (Politehnica Timișoara), Aurelian Ciuciulete (FCSB)

Atacanți: Andreas Chirițoiu (Unirea Constanța), Luca Andronache (Farul Constanța)

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă în Wuhan FC – Wuhan Three Towns 1-3

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă în Wuhan FC – Wuhan Three Towns 1-3. După ce a făcut spectacol în primul meci al stagiunii, mijlocaşul român a contribuit decisiv în succesul din derby-ul orașului Wuhan, unde a dat două pase de gol.

Ajuns la 28 de ani, Nicolae Stanciu a decis să plece în China, acolo unde se va umple de bani. În jur de 3.000.000 de euro, pe an, va încasa mijlocașul român la Wuhan Three Towns, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Slavia Praga a primit 4 milioane de euro în schimbul jucătorului român.

Nicolae Stanciu a primit nota 8.9 după ce a oferit două pase de gol în derby, potrivit sofascore.ro. Mijlocaşul român a fost cel mai bun jucător al celor de la Wuhan Three Towns.

Reclamă

Stanciu a avut 88 de atingeri ale balonului, 3.3 pase decisive şi 1.5 driblinguri reuşite. Mijlocaşul român a câştigat 6.5 dueluri, dintre care toate au fost la sol.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și