Închide meniul
UPDATE

Nicolae Stanciu, dublu assist în China! Românul s-a distrat cu apărarea adversă în derby-ul orașului Wuhan

Cosmin Cioboată Publicat: 15 iunie 2022, 15:46

Reclamă
Nicolae Stanciu, dublu assist în China! Românul s-a distrat cu apărarea adversă în derby-ul orașului Wuhan

Nicolae Stanciu, campion cu Wuhan Three Towns! Modul incredibil prin care se acordă titlul în China

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Instagram

Nicolae Stanciu continuă să facă show în China. Mijlocașul român a reușit un dublu assist în derby-ul orașului Wuhan: Wuhan FC – Wuhan Three Towns. Stanciu l-a servit ideal pe Marcao la primul și al treilea gol marcat de echipa lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 15.45: Nicolae Stanciu a reușit încă o pasă de gol în derby-ul orașului Wuhan. În minutul 58, românul s-a distrat cu fundașii adverși în careu, apoi l-a servit pe același Marcao care a dus scorul la 3-0.

Stanciu se simte minunat în campionatul Chinei. Internaționalul de 29 de ani a contribuit decisiv la golul înscris de Marcao în derby-ul Wuhan FC – Wuhan Three Towns, din etapa a 4-a.

Nicolae Stanciu a reușit o pasă de gol perfectă în China, în derby-ul din Wuhan

Wuhan Three Towns a deschis scorul în minutul 22, cu o lovitură de cap, după o centrare de vis expediată de Stanciu din lovitură liberă.

Reclamă

 

Loviturile libere continuă să fie principala „armă” a lui Nicolae Stanciu. Mijlocașul român a marcat o „dublă” de poveste în urmă cu două etape, cu două execuții senzaționale din lovitură liberă (VEZI AICI VIDEO).

Reclamă 4 / 0/3

Stanciu se află la cea de-a 4-a apariție în tricoul celor de la Wuhan Three Towns. Românul le-a început pe toate ca titular, iar în primele două a fost chiar integralist.

Ce a spus Stanciu după „dubla” senzațională din China

Nicolae Stanciu nu a fost convocat la echipa naţională, dar a arătat că este în mare formă în campionatul chinez.

Românul a fost desemnat MVP-ul partidei cu Guangzhou FC, din a doua etapă, în care a reușit să înscrie două goluri. La final, mijlocașul de 29 de ani a ţinut să specifice că golurile sale nu au fost o întâmplare.

De fiecare dată, după încheierea antrenamentelor, eu și alți câțiva colegi de echipă ne antrenăm la loviturile libere. Am mai marcat goluri similare în competițiile europene. Sunt foarte fericit că am marcat, astăzi, din două lovituri libere.

Sunt un jucător bun la munca în echipă. Dacă eforturile mele pot ajuta echipa să câștige, asta mă mulţumeşte„, a declarat Nicolae Stanciu, potrivit news.cjn.cn.

Nota uriașă primită de Nicolae Stanciu la debutul în China

Internaționalul român a fost integralist și în primul meci al stagiunii, cu Hebei, câștigată de Wuhan cu 4-0.

Nicolae Stanciu a fost folosit pe poziția de mijlocaș central, într-un sistem 4-4-2. Românul nu a contribuit la golurile marcate de echipa lui, dar a avut o evoluție apreciată. Sofascore i-a acordat nota 9.5, cea mai bună dintre toți jucătorii de pe teren.

Reclamă

Stanciu a avut 139 de atingeri, cinci pase cheie, 13 centrări, 19 mingi lungi și două driblinguri reușite. De asemenea, a expediat două șuturi pe spațiul porții și unul pe lângă.

Românul a jucat cu numărul 43 pe spate, după ce a purtat „10” la naționala României și „7” la Slavia Praga.

Ajuns la 28 de ani, Nicolae Stanciu a decis să plece în China, acolo unde se va umple de bani. În jur de 3.000.000 de euro, pe an, va încasa mijlocașul român la Wuhan Three Towns, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță.

500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Slavia Praga a primit 4 milioane de euro în schimbul jucătorului român.

Nicolae Stanciu n-a fost chemat la echipa națională

Nicolae Stanciu a ajuns la Wuhan Three Towns în luna martie. Chinezii au plătit 4 milioane de euro pentru jucătorul român, care evoluase la Slavia Praga în ultimele 3 sezoane.

Stanciu n-a fost convocat de Edi Iordănescu la naționala României pentru meciurile din luna iunie, din Liga Națiunilor. Motivele selecționerului sunt întemeiate, deoarece fostul jucător de la FCSB nu jucase niciun meci oficial în acest an, până la acțiunea „tricolorilor” din Nations League.

Un alt motiv pentru care Edi Iordănescu a decis să nu se bazeze pe Stanciu este și acela că mijlocașul ar fi nevoit să stea în carantină, aproximativ o lună. Nicolae Stanciu este unul dintre jucătorii pe care echipa națională s-a bazat, în ultimii ani, dar transferul în China a făcut destul de dificilă convocarea lui.

„Nu ştiu, să vedem ce va fi cu Stanciu. Depinde foarte mult de condiţiile de acolo, când joacă. Nicolae e un profesionist, nu poţi să-i conteşti valoarea. Problema este să joace”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru Antena Sport, acum o lună.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și