Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, mesaj special pentru România U19 înaintea debutului la Campionatul European U19: „Sentimentele sunt de nedescris!”

Cosmin Cioboată Publicat: 18 iunie 2022, 19:02

Nicolae Stanciu, mesaj special pentru România U19 înaintea debutului la Campionatul European U19: „Sentimentele sunt de nedescris!

Nicolae Stanciu, idol în Cehia

Nicolae Stanciu, în tricoul României / Profimedia Images

  • Nicolae Stanciu, mesaj special pentru România U19 înaintea debutului la Campionatul European
  • România U19 – Italia U19, livetext pe www.as.ro, de la ora 21:00

Nicolae Stanciu (29 de ani) a avut mesaj special pentru România U19 înaintea debutului la Campionatul European U19, din această seară. „Tricolorii mici” vor juca astăzi cu Italia, de la ora 21:00, la turneul final din Slovacia. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu le-a transmis un mesaj superb jucătorilor de la naționala U19, înaintea duelului „de foc” cu reprezentativa similară a Italiei.

Ce le-a transmis Nicolae Stanciu puștilor de la România U19, înaintea meciului cu Italia de la Campionatul European

Mijlocașul român, aflat în prezent la formația chineză Wuhan Three Towns, și-a amintit de clipele speciale din urmă cu 11 ani, când juca el însuși la Euro U19 pentru naționala României.

Reclamă

Nicolae Stanciu le-a urat baftă puștilor pregătiți de Adrian Vasâi și i-a sfătuit să se bucure din plin de aceste momente de vis:

„Salut, băieți! Vreau să vă felicit pentru performanța reușită, aceea de a vă califica la un turneu final. Vreau să vă urez multă baftă acolo, să vă bucurați de acest turneu, să jucați ca o echipă adevărată. Pentru un jucător tânăr este ceva unic să participe la un astfel de turneu.

Reclamă

Eu am avut șansa să joc și vă pot spune că sentimentele sunt de nedescris. Să vă bucurați de turneu, să încercați să reprezentați țara cât mai bine și sunt sigur că, după acest turneu, fiecare dintre voi va avea șansa să facă un pas în față în carieră. Vă salut și vă doresc multă baftă încă o dată!”, a spus Nicolae Stanciu, pentru frf.ro.

România U19 a fost repartizată în grupa A de la Euro U19 și va juca împortiva naționalelor din Italia, Franța și Slovacia.

Meciurile din Grupa A de la EURO U19 2022

Reclamă 4 / 0/3
  • 18 iunie: Slovacia – Franţa (ora 18:30) / ROMÂNIA – Italia (ora 21:00)
  • 21 iunie: Slovacia – Italia (ora 18:30) / ROMÂNIA – Franţa (ora 21:00)
  • 24 iunie: ROMÂNIA – Slovacia / Franţa – Italia (ambele de la ora 18:30)

Lotul României pentru EURO U19 2022

Portari: Robert Popa (U Craiova 1948), Alexandru Borbei (US Lecce/Italia), Denis Lungu-Bocean (SV Kuchl/Austria)* (rezervă)

Fundași: Alexandru Pantea (FC Hermannstadt), Sergiu Pîrvulescu (ACS Petrolul 52), Gabriel Dănuleasă, Dan Sîrbu (ambii Farul Constanța), Andrei Coubiș (AC Milan/Italia), Denis Radu (Politehnica Timișoara), Botond Gergely (FK Csikszereda)

Mijlocași: Nicolas Popescu, Ștefan Bodișteanu, Eduard Radaslavescu, Răzvan Tănasă, Enes Sali (toți Farul Constanța), Andrei Pandele (FC Metaloglobus), Rareș Ilie (FC Rapid 1923), Doru Andrei (Politehnica Timișoara), Aurelian Ciuciulete (FCSB)

Atacanți: Andreas Chirițoiu (Unirea Constanța), Luca Andronache (Farul Constanța)

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă în Wuhan FC – Wuhan Three Towns 1-3

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă în Wuhan FC – Wuhan Three Towns 1-3. După ce a făcut spectacol în primul meci al stagiunii, mijlocaşul român a contribuit decisiv în succesul din derby-ul orașului Wuhan, unde a dat două pase de gol.

Ajuns la 28 de ani, Nicolae Stanciu a decis să plece în China, acolo unde se va umple de bani. În jur de 3.000.000 de euro, pe an, va încasa mijlocașul român la Wuhan Three Towns, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Slavia Praga a primit 4 milioane de euro în schimbul jucătorului român.

Nicolae Stanciu a primit nota 8.9 după ce a oferit două pase de gol în derby, potrivit sofascore.ro. Mijlocaşul român a fost cel mai bun jucător al celor de la Wuhan Three Towns.

Reclamă

Stanciu a avut 88 de atingeri ale balonului, 3.3 pase decisive şi 1.5 driblinguri reuşite. Mijlocaşul român a câştigat 6.5 dueluri, dintre care toate au fost la sol.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
AntenaPLAY • 25 mart., 22:26
FOTO
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
Germania U19 - România U19 2-3
Echipa naţională • 23 mart., 15:35
Germania U19 – România U19 2-3! Adrian Mazilu, gol uriaş în minutul 90+4! Victorie de senzaţie a tricolorilor la Turul de Elită
Nicolae Stanciu, după România - Irlanda de Nord 1-1
Liga 1 • 23 mart., 0:07
Nicolae Stanciu, după România – Irlanda de Nord 1-1: „Ne-au iritat puţin! Ne doare un pic că nu am câştigat”
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 21 mart., 17:10
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 martie
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: "Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister"
AntenaPLAY • 21 mart., 13:02
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: „Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister”