Închide meniul
VIDEO

AS.ro LIVE | Ion Pascu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! „Bombardierul” a venit cu povești savuroase din ring, înaintea galei iFight Heroes

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2022, 9:45 / Actualizat: 20 iunie 2022, 11:08

Reclamă
AS.ro LIVE | Ion Pascu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! „Bombardierul a venit cu povești savuroase din ring, înaintea galei iFight Heroes

Ion Pascu, invitat la AS.ro LIVE

Ion Pascu, în timpul unui meci / captură AS.ro

Ion Pascu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan, la emisiunea AS.ro Live. Luptătorul român, supranumit „Bombardierul” a venit cu povești de senzație din ring, înaintea galei iFight Heroes „Marea confruntare”, programată pe 24 iunie și transmisă la Antena 1 și Antena Play.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Pascu este unul dintre granzii care se vor lupta în super-gala iFight Heroes, de pe 24 iunie.

Ion Pascu este invitatul lui Cătălin Oprișan, la emisiunea AS.ro Live

Poreclit „Mutantul”, francezul din Africa, Bosuku, vine la circul din Bucureşti cu gândul să-l facă K.O. pe „Bombardierul” Pascu.

Este un adversar puternic şi vreau să-l bat. M-a şi ameninţat că-mi da un K.O.” a recunoscut Ion „Bombardierul” Pascu.

Şi Mutantul din Franţa a luptat în Bellator. În ultima luptă, el l-a zdrobit în prima rundă pe egipteanul Mohamed Ali, la Dubai. iFight Heroes „Marea confruntare”, cu Pascu şi „Mutantul” Bosuku e vineri, 24 iunie, în direct pe AntenaPlay şi Antena 1.

Reclamă

N-o să-i fac pe plac şi nu o să mă las nici de data aceasta, să-mi dea cineva knock-out„, i-a asigurat Pascu pe fanii săi.

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes. Prietenul lui Alex Velea din cuşcă se pune rău cu armata. Minerul junior se va bate cu un om al armatei la circ care a mers să studieze câmpul de luptă.

Omul lui Velea din cușca de bătaie – Mînerul Junior e multiplu campion mondial la kempo. El s-a antrenat la Circul Metropolitan București. Acolo va avea loc lupta cu militarul Iorga, în gala iFight Heroes „Marea Confruntare”.

Reclamă 4 / 0/3

N-aș da niciodată înapoi cu el în spate, pentru că e totul. Antrenor, frate și tată”, spune Florin Pîrtea Jr.

Cel mai în vârstă fan al Minerului Junior are 93 de ani. „Dacă ai o gagică de vreo 50 de ani, trimite-o la mine!”, s-a amuzat bătrânelul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și