Închide meniul
Video

Tigrul Olteniei vrea să-l facă praf pe Gorila Zarioiu. Gala iFight Heroes „Marea confruntare” e vineri, 24 iunie, pe AntenaPlay şi Antena 1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 iunie 2022, 20:51

Otenii se sfâşie între ei la circul din Bucureşti

Laurențiu Bucă, în sala de antrenament / as.ro

Otenii se sfâşie între ei la circul din Bucureşti. Tigrul Olteniei vine de la Londra, unde se antreneză cu cei mai tari englezi din cuşcă. Va lupta în gala de pe 24 iunie. Evenimentul va fi transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Stai acasă! Vin de la London Shootfighters, o să te ‘omor’!”, a spus Laurențiu Bucă, pentru Antena Sport.

Tigrul Olteniei vrea să-l facă praf pe Gorila Zarioiu

E amenintarea tigrului din Slatina pentru Gorila Zarioiu, inaintea galei iFight Heroes, de la circ, care e vineri, pe Antena 1 si AntenaPlay.

„Prazul de la Slatina e mult mai puternic ca cel de la Vâlcea. Te sfătuiesc să stai acasă și să-ți mănânci prazul liniștit!„, a mai spus luptătorul.

Tigrul din Slatina e stabilit de 15 ani in Anglia, unde se antreneaza cu super starul Venom Page. Ca sa se întrețină, el lucreaza ca agent de securitate și în construcții.

Reclamă

„Viața e foarte scumpă în Anglia, nu poți să-ți permiți să stai să traiesti doar din antrenamente. Daca vrei să ajungi cineva, muncești foarte mult și o să ajungi”, a adăugat Laurențiu Bucă.

Olteanul și-a desenat cinci tigri pe corp. „Pentru că lupt ca un tigru. În cușcă sunt ca un tigru”, a încheiat Bucă.

Evenimentul va fi transmis de Antena 1, pe 24 iunie, după ora 23:00. Toată gala va fi LIVE pe Antenaplay.ro, de la ora 19:30.

Reclamă 4 / 0/3

„Mutantul” Bosuku i-a pus gând rău „Bombardierului” Pascu

Poreclit „Mutantul”, francezul din Africa, Bosuku, vine la circul din Bucureşti să dea de pământ cu „Bombardierul” Pascu.

Este un adversar puternic şi vreau să-l bat. M-a şi ameninţat că-mi da un K.O.„, a recunoscut Ion „Bombardierul” Pascu.

Şi Mutantul din Franţa a luptat în Bellator. În ultima luptă, el l-a zdrobit în prima rundă pe egipteanul Mohamed Ali, la Dubai. iFight Heroes „Marea confruntare”, cu Pascu şi „Mutantul” Bosuku e vineri, 24 iunie, în direct pe AntenaPlay şi Antena 1.

N-o să-i fac pe plac şi nu o să mă las nici de data aceasta, să-mi dea cineva knock-out„, i-a asigurat Pascu pe fanii săi.

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes. Prietenul lui Alex Velea din cuşcă se pune rău cu armata. Minerul junior se va bate cu un om al armatei la circ care a mers să studieze câmpul de luptă.

Omul lui Velea din cușca de bătaie – Mînerul Junior e multiplu campion mondial la kempo. El s-a antrenat la Circul Metropolitan București. Acolo va avea loc lupta cu militarul Iorga, în gala iFight Heroes „Marea Confruntare”.

N-aș da niciodată înapoi cu el în spate, pentru că e totul. Antrenor, frate și tată”, spune Florin Pîrtea Jr.

Reclamă

Cel mai în vârstă fan al Minerului Junior are 93 de ani. „Dacă ai o gagică de vreo 50 de ani, trimite-o la mine!”, s-a amuzat bătrânelul.

Recomandări
  • iFight Heroes, pe AntenaPlay și Antena 1
  • Tigrul Olteniei vrea să-l facă praf pe Gorila Zarioiu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și