Închide meniul
VIDEO

AS.ro LIVE | Ion Pascu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! „Bombardierul” a venit cu povești savuroase din ring, înaintea galei iFight Heroes

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2022, 9:45 / Actualizat: 20 iunie 2022, 11:08

Reclamă
AS.ro LIVE | Ion Pascu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! „Bombardierul a venit cu povești savuroase din ring, înaintea galei iFight Heroes

Ion Pascu, invitat la AS.ro LIVE

Ion Pascu, în timpul unui meci / captură AS.ro

Ion Pascu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan, la emisiunea AS.ro Live. Luptătorul român, supranumit „Bombardierul” a venit cu povești de senzație din ring, înaintea galei iFight Heroes „Marea confruntare”, programată pe 24 iunie și transmisă la Antena 1 și Antena Play.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Pascu este unul dintre granzii care se vor lupta în super-gala iFight Heroes, de pe 24 iunie.

Ion Pascu este invitatul lui Cătălin Oprișan, la emisiunea AS.ro Live

Poreclit „Mutantul”, francezul din Africa, Bosuku, vine la circul din Bucureşti cu gândul să-l facă K.O. pe „Bombardierul” Pascu.

Este un adversar puternic şi vreau să-l bat. M-a şi ameninţat că-mi da un K.O.” a recunoscut Ion „Bombardierul” Pascu.

Şi Mutantul din Franţa a luptat în Bellator. În ultima luptă, el l-a zdrobit în prima rundă pe egipteanul Mohamed Ali, la Dubai. iFight Heroes „Marea confruntare”, cu Pascu şi „Mutantul” Bosuku e vineri, 24 iunie, în direct pe AntenaPlay şi Antena 1.

Reclamă
Reclamă 4

N-o să-i fac pe plac şi nu o să mă las nici de data aceasta, să-mi dea cineva knock-out„, i-a asigurat Pascu pe fanii săi.

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes. Prietenul lui Alex Velea din cuşcă se pune rău cu armata. Minerul junior se va bate cu un om al armatei la circ care a mers să studieze câmpul de luptă.

Omul lui Velea din cușca de bătaie – Mînerul Junior e multiplu campion mondial la kempo. El s-a antrenat la Circul Metropolitan București. Acolo va avea loc lupta cu militarul Iorga, în gala iFight Heroes „Marea Confruntare”.

Reclamă

N-aș da niciodată înapoi cu el în spate, pentru că e totul. Antrenor, frate și tată”, spune Florin Pîrtea Jr.

Cel mai în vârstă fan al Minerului Junior are 93 de ani. „Dacă ai o gagică de vreo 50 de ani, trimite-o la mine!”, s-a amuzat bătrânelul.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și