Închide meniul
Video

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes! Gala e pe 24 iunie, în direct pe Antena 1 și AntenaPlay

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 iunie 2022, 20:28

"Mineru" Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes

AntenaSport

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes. Prietenul lui Alex Velea din cuşcă se pune rău cu armata. Minerul junior se va bate cu un om al armatei la circ care a mers să studieze câmpul de luptă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul lui Velea din cușca de bătaie – Mînerul Junior e multiplu campion mondial la kempo. El s-a antrenat la Circul Metropolitan București. Acolo va avea loc lupta cu militarul Iorga, în gala iFight Heroes „Marea Confruntare” – care e vineri, pe 24 iunie, pe Antena 1 și AntenaPlay.

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes

„N-aș da niciodată înapoi cu el în spate, pentru că e totul. Antrenor, frate și tată”, spune Florin Pîrtea Jr.

Cel mai în vârstă fan al Minerului Junior are 93 de ani. „Dacă ai o gagică de vreo 50 de ani, trimite-o la mine!”, s-a amuzat bătrânelul.

iFight Hereos, „Marea Confruntare”, va fi vineri, 24 iunie, în direct la Antena 1 și AntenaPlay.

Reclamă

Sandu Lungu revine în cușca MMA în septembrie

Sandu Lungu revine dupa patru ani in cusca de mma. Muntele Bihorului va lupta in galele iFight Heroes. Uriasul din Oradea a primit un semn de la Dumnezeu să nu renunţe.

Sandu Lungu va reveni în cusca de MMA în septembrie, cand va lupta în gala iFight Heroes. La 47 de ani, Muntele Bihorului batea in retragere, insa Bombardierul Pascu l-a convins sa duca povestea mai departe.

„Mai era și prin filme, vedeam că se uitau în sus și ziceau: ‘Doamne, dă-mi un semn!’ Când m-a sunat Pascu m-am hotărât. Mă, daca voi va doriti si astea. Ce sa zic, hai s-o mai facem o data!”, a spus Sandu Lungu.

Reclamă 4 / 0/3

Ca să fie în formă maximă la revenire, colosul din Oradea s-a închis în sala de forță și a intrat la regim.

„Eu am un fizic așa, chiar dacă mă uit la dulciuri ma îngras. Efectiv, trebuie să las totul deoprate, să mănânc doar iarba și pui”, a mai spus Lungu.

Prietenul Pascu va lupta cu un francez poreclit „Mutantul” în gala de la circul Metropolitan București, vineri, pe 24 iunie, la Antena 1 si pe Antenaplay. Pana la revenire, Lungu va fi supervisor in Grand Prix-ul Greilor din gala lui Pascu.

„Cine este campion la categoria grea este campionul tuturor”, a încheiat Sandu Lungu.

Recomandări
  • „Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes
  • Gala e pe 24 iunie, în direct pe Antena 1 și AntenaPlay

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și