Închide meniul
Video

Şi arbitrii sunt gata pentru nebunia din cuşca de MMA. Gala iFight Heroes „Marea confruntare” e vineri vineri pe AntenaPlay de la 19:30 și pe Antena 1 de la 23:30

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2022, 23:06

Reclamă

Gala iFight Heroes „Marea confruntare” e vineri, 24 iunie, pe Antena 1 şi AntenaPlay

Yamato Zaharia, într-un interviu / as.ro

Şi arbitrii sunt gata pentru nebunia din cuşca de MMA. Yamato Zaharia i-a purtat noroc bombardierului Pascu la ultima luptă. Gala iFight Heroes „Marea confruntare” e vineri, 24 iunie, pe Antena 1 şi AntenaPlay.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campion mondial la kempo si arbitru in galele iFight Heroes, Yamato Zaharia s-a relaxat in sala de jocuri a fratelui sau. El si-a ales in joc un prieten luptator care l-a invitat la o gala tare din Londra.

Şi arbitrii sunt gata pentru nebunia de la iFight Heroes

„Erau 30-40 de mii de oameni. În primele două rânduri stăteau familia şi prietenii apropiaţi. Şi acolo ne-a dat bilete”, a spus Yamatto Zaharia, pentru Antena Sport.

Yamato va împărți dreptatea în gala iFight Heroes, care e în direct pe AntenaPlay, vineri, de la 19:30. Grand Prix-ul greilor din cușcă și Bătălia Bombardierului Pascu cu Mutantul Franței Bosuku sunt și la Antena 1, de la 23:30.

„Şi uite aşa o să-i dea Ion Pascu lui Bosuku!”, a spus Zaharia.

Reclamă
Reclamă 4

„Eu nu am mai primit așa amenințări. Nu prea mi-e frică mie când mă amenință unul. Din contră, mă mai înrăiește”, a spus Ion Pascu.

Arbitrul Yamato Zaharia e de neclintit în cușcă.

„Cel mai obiectiv sunt, pentru că am suferit o traumă când eram copil, m-a furat un arbitru. Atunci am fost într-un punct în care am vrut sa renunț la acest sport, mai bine că nu am facut-o”, a mai spus Zaharia.

Reclamă
  • Gala iFight Heroes „Marea confruntare” va fi transmisă de Antena 1, pe 24 iunie, după ora 23:00. Toată gala va fi LIVE pe AntenaPlay, de la ora 19:30.

Bombardierul” Pascu îl avertizează pe „Mutantul” Bosuku

„Bombardierul” Pascu îl avertizează pe „Mutantul” Bosuku, după ce luptătorul francez i-a pus gând rău românului. Ion Pascu promite spectacol total în gala de vineri seară.

„Bilete mai avem puţine. E un număr limitat. La gala trecută au luat mulţi bilete pe ultima sută de metri. Au venit 500 direct la sală. Vreau să le transmis că s-ar putea să nu mai fie dacă nu mai vin. O să avem 8 meciuri tari!

Adversarul meu este un francez rău. M-a şi ameninţat. Eu n-am luat niciodată K.O. O să-l surprind. Eu n-am mai primit aşa ameninţări. Să căutaţi să vedeţi ce a păţit băiatul ăla care m-a ameninţat. Dacă m-a şi supărat, o să vadă el. Presupun că e puternic. Vine din categorie mai mare. Ne luptăm la 84 de kg. Am văzut că se apără foarte bine. La sol am un avantaj, că sunt foarte bun”, a declarat „Bombardierul” Pascu la AS.ro LIVE.

„Tigrul” Olteniei vrea să-l facă praf pe „Gorila” Zarioiu

Otenii se sfâşie între ei la circul din Bucureşti. Tigrul Olteniei vine de la Londra, unde se antreneză cu cei mai tari englezi din cuşcă. Va lupta în gala de pe 24 iunie. Evenimentul va fi transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro.

„Stai acasă! Vin de la London Shootfighters, o să te ‘omor’!”, a spus Laurențiu Bucă, pentru Antena Sport.

E amenintarea tigrului din Slatina pentru Gorila Zarioiu, inaintea galei iFight Heroes, de la circ, care e vineri, pe Antena 1 si AntenaPlay.

„Prazul de la Slatina e mult mai puternic ca cel de la Vâlcea. Te sfătuiesc să stai acasă și să-ți mănânci prazul liniștit!„, a mai spus luptătorul.

Tigrul din Slatina e stabilit de 15 ani in Anglia, unde se antreneaza cu super starul Venom Page. Ca sa se întrețină, el lucreaza ca agent de securitate și în construcții.

„Viața e foarte scumpă în Anglia, nu poți să-ți permiți să stai să traiesti doar din antrenamente. Daca vrei să ajungi cineva, muncești foarte mult și o să ajungi”, a adăugat Laurențiu Bucă.

Olteanul și-a desenat cinci tigri pe corp. „Pentru că lupt ca un tigru. În cușcă sunt ca un tigru”, a încheiat Bucă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și