Închide meniul

Ora de start a meciului Simona Halep – Bianca Andreescu, din semifinalele de la Bad Homburg + Câți bani au încasat cele două jucătoare

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 iunie 2022, 21:54

Ora de start a meciului Simona Halep – Bianca Andreescu, din semifinalele de la Bad Homburg + Câți bani au încasat cele două jucătoare

Simona Halep - Bianca Andreescu, în semifinale la Bad Homburg

Simona Halep și Bianca Andreescu, în timpul unui meci / Colaj Profimedia

Meciul dintre Simona Halep și Bianca Andreescu, din semifinalele de la Bad Homburg, se va disputa vineri, nu mai devreme de ora 15:30. Duelul „de foc” de la turneul din Germania va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și Bianca Andreescu se vor lupta pentru un loc în finala de la Bad Homburg.

Simona Halep – Bianca Andreescu, meci „de foc” în semifinale la Bad Homburg

Organizatorii turneului din Germania au anunțat că partida campioanei noastre se va disputa vineri, 24 iunie, nu mai devreme de ora 15:30. În cealaltă semifinală se vor duela Alize Cornet și Caroline Garcia.

În sferturile de finală, Simona a trecut fără emoții de Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-1, după un joc care a durat numai 55 de minute. De un meci ușor a avut parte și Andreescu. Jucătoarea din Canada, cu origini românești, a învins-o pe Daria Kasatkina, scor 6-4, 6-1, după o oră și 23 de minute.

Pentru calificarea în penultimul act din Germania, Simona Halep și Bianca Andreescu vor primi câte 8.871 de euro şi 120 de puncte WTA, potrivit news.ro.

Reclamă

Halep și Andreescu s-au mai întâlnit o singură dată, la Turneul Campioanelor din 2019, de la Guadalajara, unde campioana noastră s-a impus în decisiv, scor 3-6, 7-6 (6), 6-3.

Simona Halep, prima reacție după calificarea în semifinale la Bad Homburg

Simona Halep s-a arătat extrem de fericită după victoria-fulger din sferturi.

Sportiva din Constanța le-a mulțumit spectatorilor de la turneul din Germania pentru susținerea necondiționată din meciul cu Anisimova.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a vorbit și despre duelul „de foc” cu Bianca Andreescu, din penultimul act de la Bad Homburg. „Simo” este sigură că va avea parte de o misiune complicată împotriva jucătoarei din Canada, cu origini românești:

„A fost un meci excelent. Știam că Amanda va juca rapid și trebuia să fiu puternică. Sunt foarte mulțumită de felul în care am jucat. Iubesc să fiu aici. Îmi plac oamenii de aici, în primul rând. Mă susțin de fiecare dată când joc aici. Publicul a fost alături de mine și astăzi și îi mulțumesc. Și orașul e frumos, totul e intim, e aproape.

Va fi un meci dificil (n.r. – cu Bianca Andreescu), sunt sigură. Știu la ce să mă aștept. Dar e un meci diferit, pe iarbă. Vreau să mă bucur de această victorie și apoi să mă pregătesc pentru meciul cu Bianca”, a spus Simona Halep, după victoria cu Amanda Anisimova, pentru digisport.ro.

Simona a câştigat primul set, scor 6-2, după 25 de minute. În setul 2, Simona Halep, care reuşit 10 aşi în meci, a câştigat cu 6-1, după 30 de minute.

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, printre favorite la Wimbledon

Simona Halep, locul 19 WTA, a fost desemnată de oficialii turneului de la Wimbledon cea de-a 16-a favorită la cucerirea trofeului. Sorana Cîrstea, ocupanta poziţiei 32 în clasamentul WTA, este cotată cu şansa 26 în turneul londonez.

Principala favorită la cucerirea trofeului de la Wimbledon este liderul mondial, Iga Swiatek, care se află într-o formă de senzaţie anul acesta. Cea de-a doua favorită este estonianca Anett Kontaveit, iar cea de-a treia Ons Jabeur, proaspăt câştigătoare la Berlin.

Pe tabloul masculin, principalul favorit rămâne Novak Djokovic, care a pierdut recent fotoliul de lider mondial. Rafael Nadal este favoritul 2, în timp ce starul în ascensiune, Carlos Alcaraz, este cotat cu a 5-a şansă.

Reclamă

De precizat este faptul că anul acesta nu se vor acorda puncte în turneul de la All England Club. Decizia vine în urma faptului că sportivii din Rusia şi Belarus nu vor fi acceptaţi pe tabloul principal.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și