Închide meniul

Ora de start a meciului Simona Halep – Bianca Andreescu, din semifinalele de la Bad Homburg + Câți bani au încasat cele două jucătoare

Cosmin Cioboată Publicat: 23 iunie 2022, 21:54

Ora de start a meciului Simona Halep – Bianca Andreescu, din semifinalele de la Bad Homburg + Câți bani au încasat cele două jucătoare

Simona Halep - Bianca Andreescu, în semifinale la Bad Homburg

Simona Halep și Bianca Andreescu, în timpul unui meci / Colaj Profimedia

  • Ora de start a meciului Simona Halep – Bianca Andreescu, din semifinalele de la Bad Homburg
  • Ce sume au încasat cele două jucătoare pentru calificarea în penultimul act

Meciul dintre Simona Halep și Bianca Andreescu, din semifinalele de la Bad Homburg, se va disputa vineri, nu mai devreme de ora 15:30. Duelul „de foc” de la turneul din Germania va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și Bianca Andreescu se vor lupta pentru un loc în finala de la Bad Homburg.

Simona Halep – Bianca Andreescu, meci „de foc” în semifinale la Bad Homburg

Organizatorii turneului din Germania au anunțat că partida campioanei noastre se va disputa vineri, 24 iunie, nu mai devreme de ora 15:30. În cealaltă semifinală se vor duela Alize Cornet și Caroline Garcia.

Reclamă

În sferturile de finală, Simona a trecut fără emoții de Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-1, după un joc care a durat numai 55 de minute. De un meci ușor a avut parte și Andreescu. Jucătoarea din Canada, cu origini românești, a învins-o pe Daria Kasatkina, scor 6-4, 6-1, după o oră și 23 de minute.

Pentru calificarea în penultimul act din Germania, Simona Halep și Bianca Andreescu vor primi câte 8.871 de euro şi 120 de puncte WTA, potrivit news.ro.

Reclamă

Halep și Andreescu s-au mai întâlnit o singură dată, la Turneul Campioanelor din 2019, de la Guadalajara, unde campioana noastră s-a impus în decisiv, scor 3-6, 7-6 (6), 6-3.

Simona Halep, prima reacție după calificarea în semifinale la Bad Homburg

Simona Halep s-a arătat extrem de fericită după victoria-fulger din sferturi.

Sportiva din Constanța le-a mulțumit spectatorilor de la turneul din Germania pentru susținerea necondiționată din meciul cu Anisimova.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a vorbit și despre duelul „de foc” cu Bianca Andreescu, din penultimul act de la Bad Homburg. „Simo” este sigură că va avea parte de o misiune complicată împotriva jucătoarei din Canada, cu origini românești:

„A fost un meci excelent. Știam că Amanda va juca rapid și trebuia să fiu puternică. Sunt foarte mulțumită de felul în care am jucat. Iubesc să fiu aici. Îmi plac oamenii de aici, în primul rând. Mă susțin de fiecare dată când joc aici. Publicul a fost alături de mine și astăzi și îi mulțumesc. Și orașul e frumos, totul e intim, e aproape.

Va fi un meci dificil (n.r. – cu Bianca Andreescu), sunt sigură. Știu la ce să mă aștept. Dar e un meci diferit, pe iarbă. Vreau să mă bucur de această victorie și apoi să mă pregătesc pentru meciul cu Bianca”, a spus Simona Halep, după victoria cu Amanda Anisimova, pentru digisport.ro.

Simona a câştigat primul set, scor 6-2, după 25 de minute. În setul 2, Simona Halep, care reuşit 10 aşi în meci, a câştigat cu 6-1, după 30 de minute.

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, printre favorite la Wimbledon

Simona Halep, locul 19 WTA, a fost desemnată de oficialii turneului de la Wimbledon cea de-a 16-a favorită la cucerirea trofeului. Sorana Cîrstea, ocupanta poziţiei 32 în clasamentul WTA, este cotată cu şansa 26 în turneul londonez.

Principala favorită la cucerirea trofeului de la Wimbledon este liderul mondial, Iga Swiatek, care se află într-o formă de senzaţie anul acesta. Cea de-a doua favorită este estonianca Anett Kontaveit, iar cea de-a treia Ons Jabeur, proaspăt câştigătoare la Berlin.

Pe tabloul masculin, principalul favorit rămâne Novak Djokovic, care a pierdut recent fotoliul de lider mondial. Rafael Nadal este favoritul 2, în timp ce starul în ascensiune, Carlos Alcaraz, este cotat cu a 5-a şansă.

Reclamă

De precizat este faptul că anul acesta nu se vor acorda puncte în turneul de la All England Club. Decizia vine în urma faptului că sportivii din Rusia şi Belarus nu vor fi acceptaţi pe tabloul principal.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep