Închide meniul

iFight HEROES „Marea Confruntare”, LIVE VIDEO pe AntenaPLAY, de la 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30! „Bombardierul” Pascu, gata de luptă cu „Mutantul” Franţei

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2022, 10:08 / Actualizat: 24 iunie 2022, 12:21

Reclamă
iFight HEROES „Marea Confruntare, LIVE VIDEO pe AntenaPLAY, de la 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30! „Bombardierul Pascu, gata de luptă cu „Mutantul Franţei

Ion Pascu se va lupta cu Jonathan Bosuku. Francezul este cel mai puternic adversar pe care l-a avut luptătorul român în galele Heroes Fight League.

Heroes Fight League

iFight HEROES „Marea Confruntare” va fi LIVE VIDEO pe AntenaPLAY, de la ora 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30. Meciul vedetă este cel dintre „Bombardierul” Ion Pascu şi „Mutantul” Franţei, Jonathan Bosuku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bombardierul” Pascu şi „Mutantul” Franţei şi-au umflat muşchii înainte de iFight HEROES! Înainte să se bată la circ, cei doi şi-au umflat muşchii la mall. iFight HEROES „Marea Confruntare” în această seară, pe AntenaPLAY și Antena 1. Luptele vor avea loc la Circul Metropolitan.

iFight HEROES „Marea Confruntare” va fi LIVE VIDEO pe AntenaPLAY, de la ora 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30

„Bombardierul” Pascu s-a amuzat pe seama adversarului său înainte să se bată în cuşca de MMA. „Are niște picioare mai mari decât ale mele și laba piciorului e foarte mare! Cred a de asta îi zice Mutantul”, s-a amuzat Pascu.

„Eu sunt Mutantul din X-Men. Nu sunt om, sunt super erou!”, a replicat francezul Jonathan Bosuku.

Balla, adversarul colosului de 180 kilograme, Dănilă, va pleca din cuşcă la nunta fratelui sau. „Va fi un meci tare! Atât pot să-i asigur”, i-a transmis Dănilă.

Reclamă
Reclamă 4
iFight HEROES „Marea Confruntare” este vineri pe Antena Play (19:30) şi pe Antena 1 (23:30)

„Minerul” Junior a râs de „Militarul Iorga”

Tancul Chirilă a venit nervos la cantar, iar „Minerul” Junior a râs de „Militarul Iorga”. „Să nu vină cu vreun TAB care rămâne în drumuri. Să vină cu un tanc capabil pentru mine, dacă se poate”, s-a amuzat prietenul lui Alex Velea.

Până să între în cuşca iFight Heroes, Sandu Lungu va fi supervisor în grand prix-ul greilor.

„Promoția în care îmi voi face și eu retragerea. Trebuie să se termine odată”, a spus şi Sandu Lungu.

Reclamă

Fight card-ul de la iFight HEROES

FIGHT ⚔️ CARD
1. 84kg Radu Zarioiu 🇷🇴 vs Laurențiu Bucă 🇷🇴
2. 100kg Mădălin Pîrvulescu 🇷🇴 vs Lorenzo Stoica 🇷🇴
3. HWGP Zsolt Balla 🇷🇴 vs Florin Dănilă 🇷🇴
4. HWGP Janos Csukas 🇷🇴 vs Alin Constantinescu 🇷🇴
5. 84kg Alin Chirilă 🇷🇴 vs Alexandru Curcudel 🇷🇴
6. 70kg Cristian Iorga 🇷🇴 vs Denis Crețu 🇲🇩
7. 70kg Florin Pîrtea 🇷🇴 vs Mihai Iorga 🇷🇴
8. 84kg Ion Pascu 🇷🇴 vs Jonathan Bosuku 🇫🇷iFight HEROES „Marea Confruntare”

Bombardierul” Pascu îl avertizează pe „Mutantul” Bosuku

„Bilete mai avem puţine. E un număr limitat. La gala trecută au luat mulţi bilete pe ultima sută de metri. Au venit 500 direct la sală. Vreau să le transmis că s-ar putea să nu mai fie dacă nu mai vin. O să avem 8 meciuri tari!

Adversarul meu este un francez rău. M-a şi ameninţat. Eu n-am luat niciodată K.O. O să-l surprind. Eu n-am mai primit aşa ameninţări. Să căutaţi să vedeţi ce a păţit băiatul ăla care m-a ameninţat. Dacă m-a şi supărat, o să vadă el. Presupun că e puternic. Vine din categorie mai mare. Ne luptăm la 84 de kg. Am văzut că se apără foarte bine. La sol am un avantaj, că sunt foarte bun”a declarat „Bombardierul” Pascu la AS.ro LIVE.

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes. Prietenul lui Alex Velea din cuşcă se pune rău cu armata. Minerul junior se va bate cu un om al armatei la circ care a mers să studieze câmpul de luptă.

Omul lui Velea din cușca de bătaie – Mînerul Junior e multiplu campion mondial la kempo. El s-a antrenat la Circul Metropolitan București. Acolo va avea loc lupta cu militarul Iorga, în gala iFight Heroes „Marea Confruntare”.

„N-aș da niciodată înapoi cu el în spate, pentru că e totul. Antrenor, frate și tată”, spune Florin Pîrtea Jr.

Cel mai în vârstă fan al Minerului Junior are 93 de ani. „Dacă ai o gagică de vreo 50 de ani, trimite-o la mine!”, s-a amuzat bătrânelul.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și