Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Bombardierul” Pascu îl avertizează pe „Mutantul” Bosuku: „O să vadă el!” Gala iFight Heroes „Marea confruntare” e vineri, 24 iunie, pe Antena 1 şi AntenaPlay

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2022, 11:04

„Bombardierul” Pascu îl avertizează pe Mutantul” Bosuku: „O să vadă el! Gala iFight Heroes Marea confruntare” e vineri, 24 iunie, pe Antena 1 şi AntenaPlay

"Bombardierul” Pascu îl avertizează pe „Mutantul” Bosuku

as.ro

„Bombardierul” Pascu îl avertizează pe „Mutantul” Bosuku, după ce luptătorul francez i-a pus gând rău românului. Ion Pascu promite spectacol total în gala de vineri seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala iFight Heroes „Marea confruntare” va fi transmisă de Antena 1, pe 24 iunie, după ora 23:00. Toată gala va fi LIVE pe AntenaPlay, de la ora 19:30.

Bombardierul” Pascu îl avertizează pe „Mutantul” Bosuku

„Bilete mai avem puţine. E un număr limitat. La gala trecută au luat mulţi bilete pe ultima sută de metri. Au venit 500 direct la sală. Vreau să le transmis că s-ar putea să nu mai fie dacă nu mai vin. O să avem 8 meciuri tari!

Adversarul meu este un francez rău. M-a şi ameninţat. Eu n-am luat niciodată K.O. O să-l surprind. Eu n-am mai primit aşa ameninţări. Să căutaţi să vedeţi ce a păţit băiatul ăla care m-a ameninţat. Dacă m-a şi supărat, o să vadă el. Presupun că e puternic. Vine din categorie mai mare. Ne luptăm la 84 de kg. Am văzut că se apără foarte bine. La sol am un avantaj, că sunt foarte bun”, a declarat „Bombardierul” Pascu la AS.ro LIVE.

„Mutantul” Bosuku i-a pus gând rău „Bombardierului” Pascu la iFight Heroes

„Mutantul” Bosuku i-a pus gând rău „Bombardierului” Pascu. „Mutantul” din cuşca de MMA, Bosuku, îi promite primul knock-out „Bombardierului” Pascu. Francezului i-a ieşit cu Mohamed Ali şi a trecut deja la ameninţări.

Reclamă

Poreclit „Mutantul”, francezul din Africa, Bosuku, vine la Circul Metropolitan să dea de pământ cu „Bombardierul” Pascu.

„Este un adversar puternic şi vreau să-l bat. M-a şi ameninţat că-mi da un K.O.„, a recunoscut Ion „Bombardierul” Pascu.

Şi Mutantul din Franţa a luptat în Bellator. În ultima luptă, el l-a zdrobit în prima rundă pe egipteanul Mohamed Ali, la Dubai. iFight Heroes „Marea confruntare”, cu Pascu şi „Mutantul” Bosuku e vineri, 24 iunie, în direct pe AntenaPlay şi Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

„N-o să-i fac pe plac şi nu o să mă las nici de data aceasta, să-mi dea cineva knock-out„, i-a asigurat Pascu pe fanii săi.

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes. Prietenul lui Alex Velea din cuşcă se pune rău cu armata. Minerul junior se va bate cu un om al armatei la circ care a mers să studieze câmpul de luptă.

Omul lui Velea din cușca de bătaie – Mînerul Junior e multiplu campion mondial la kempo. El s-a antrenat la Circul Metropolitan București. Acolo va avea loc lupta cu militarul Iorga, în gala iFight Heroes „Marea Confruntare”.

„N-aș da niciodată înapoi cu el în spate, pentru că e totul. Antrenor, frate și tată”, spune Florin Pîrtea Jr.

Cel mai în vârstă fan al Minerului Junior are 93 de ani. „Dacă ai o gagică de vreo 50 de ani, trimite-o la mine!”, s-a amuzat bătrânelul.

„Tigrul” Olteniei vrea să-l facă praf pe „Gorila” Zarioiu

Otenii se sfâşie între ei la circul din Bucureşti. Tigrul Olteniei vine de la Londra, unde se antreneză cu cei mai tari englezi din cuşcă. Va lupta în gala de pe 24 iunie. Evenimentul va fi transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro.

„Stai acasă! Vin de la London Shootfighters, o să te ‘omor’!”, a spus Laurențiu Bucă, pentru Antena Sport.

Reclamă

E amenintarea tigrului din Slatina pentru Gorila Zarioiu, inaintea galei iFight Heroes, de la circ, care e vineri, pe Antena 1 si AntenaPlay.

„Prazul de la Slatina e mult mai puternic ca cel de la Vâlcea. Te sfătuiesc să stai acasă și să-ți mănânci prazul liniștit!„, a mai spus luptătorul.

Tigrul din Slatina e stabilit de 15 ani in Anglia, unde se antreneaza cu super starul Venom Page. Ca sa se întrețină, el lucreaza ca agent de securitate și în construcții.

„Viața e foarte scumpă în Anglia, nu poți să-ți permiți să stai să traiesti doar din antrenamente. Daca vrei să ajungi cineva, muncești foarte mult și o să ajungi”, a adăugat Laurențiu Bucă.

Olteanul și-a desenat cinci tigri pe corp. „Pentru că lupt ca un tigru. În cușcă sunt ca un tigru”, a încheiat Bucă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și