Închide meniul

Fanii Universității Craiova, val de ironii după ce echipa lor nu a făcut niciun transfer

Alexandru Ivan Publicat: 24 iunie 2022, 22:33

Reclamă
Fanii Universității Craiova, val de ironii după ce echipa lor nu a făcut niciun transfer

Fanii Universității Craiova fac haz de necaz

Meme făcut de fanii Universității Craiova / Facebook

Universitatea Craiova nu a transferat niciun jucător în această fereastră de mercato, iar fanii olteni fac haz de necaz pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii echipei antrenate de Laszlo Balint râd de Mihai Rotaru. Deși patronul din Bănie vrea să câștige campionatul, Universitatea Craiova a rămas repetentă la transferuri.

Fanii Universității Craiova, val de ironii strategia lui Mihai Rotaru

Suporterii olteni faz haz de necaz și s-au apucat ei să „transfere” jucători. Primele nume de pe lista fanilor au fost Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe.

Sursa: Facebook
Sursa: Facebook

Rivalele CFR Cluj și FCSB i-au luat fața Craiovei la transferuri. Campioana și-a adus șase jucători noi, iar roș-albaștrii au primit și ei doi oameni noi.

Universitatea Craiova a ratat toate trofeele în sezonul trecut și nu a jucat nici în grupele Conference League.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit motivele pentru care a plecat de la Universitatea Craiova

Dacă jucători noi nu a adus, Rotaru a schimbat antrenorul. Patronul Universității Craiova l-a forțat să plece pe Laurențiu Reghecampf și l-a adus pe Laszlo Balint. Reghe a dezvăluit cum s-a produs ruptura dintre el și clubul din Bănie. 

La scurt timp după ce a plecat de la Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a semnat cu Neftchi Baku, locul secund în Azerbaidjan în stagiunea precedentă.

„M-am întors în România şi am antrenat Universitatea Craiova. Am avut ca obiectiv să calific echipa în Conference League, în primul an de contract. În al doilea, am avut ca obiectiv titlul. După o conversaţie cu patronul, am decis să-mi închei contractul, pentru că nu vedeam niciun viitor şi niciun sprijin pentru a câştiga campionatul în sezonul care urmează să înceapă”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, în conferinţa de prezentare la Neftchi Baku.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Raț râde de Universitatea Craiova după ce l-a adus pe Laszlo Balint

Răzvan Raț a reacționat ironic după numirea lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova în locul lui Laurențiu Reghecampf. Fostul mare internațional crede că clubul lui Mihai Rotaru e o provocare prea mare pentru fostul tehnician de la UTA.

„Cu tot respectul pentru Balint, dar nu e ca și cum ar fi venit Tuchel la Craiova. Oricum există nevoie de jucători la fiecare sezon. Cu siguranță va avea o discuție, în care antrenorul își va expune doleanțele și în ce situație pot pleca unii jucători.

Eu cred că e prematur să vorbim despre ce se va întâmpla. Cu tot respectul pentru domnul Balint, nu îl recomandă ultimele rezultate să meargă la Craiova, pentru că eu cred că Universitatea Craiova e între primele trei echipe din România”, a spus Răzvan Raț, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și