Închide meniul

Fanii Universității Craiova, val de ironii după ce echipa lor nu a făcut niciun transfer

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 iunie 2022, 22:33

Fanii Universității Craiova, val de ironii după ce echipa lor nu a făcut niciun transfer

Fanii Universității Craiova fac haz de necaz

Meme făcut de fanii Universității Craiova / Facebook

Universitatea Craiova nu a transferat niciun jucător în această fereastră de mercato, iar fanii olteni fac haz de necaz pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii echipei antrenate de Laszlo Balint râd de Mihai Rotaru. Deși patronul din Bănie vrea să câștige campionatul, Universitatea Craiova a rămas repetentă la transferuri.

Fanii Universității Craiova, val de ironii strategia lui Mihai Rotaru

Suporterii olteni faz haz de necaz și s-au apucat ei să „transfere” jucători. Primele nume de pe lista fanilor au fost Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe.

Sursa: Facebook
Sursa: Facebook

Rivalele CFR Cluj și FCSB i-au luat fața Craiovei la transferuri. Campioana și-a adus șase jucători noi, iar roș-albaștrii au primit și ei doi oameni noi.

Universitatea Craiova a ratat toate trofeele în sezonul trecut și nu a jucat nici în grupele Conference League.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit motivele pentru care a plecat de la Universitatea Craiova

Dacă jucători noi nu a adus, Rotaru a schimbat antrenorul. Patronul Universității Craiova l-a forțat să plece pe Laurențiu Reghecampf și l-a adus pe Laszlo Balint. Reghe a dezvăluit cum s-a produs ruptura dintre el și clubul din Bănie. 

La scurt timp după ce a plecat de la Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a semnat cu Neftchi Baku, locul secund în Azerbaidjan în stagiunea precedentă.

„M-am întors în România şi am antrenat Universitatea Craiova. Am avut ca obiectiv să calific echipa în Conference League, în primul an de contract. În al doilea, am avut ca obiectiv titlul. După o conversaţie cu patronul, am decis să-mi închei contractul, pentru că nu vedeam niciun viitor şi niciun sprijin pentru a câştiga campionatul în sezonul care urmează să înceapă”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, în conferinţa de prezentare la Neftchi Baku.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Raț râde de Universitatea Craiova după ce l-a adus pe Laszlo Balint

Răzvan Raț a reacționat ironic după numirea lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova în locul lui Laurențiu Reghecampf. Fostul mare internațional crede că clubul lui Mihai Rotaru e o provocare prea mare pentru fostul tehnician de la UTA.

„Cu tot respectul pentru Balint, dar nu e ca și cum ar fi venit Tuchel la Craiova. Oricum există nevoie de jucători la fiecare sezon. Cu siguranță va avea o discuție, în care antrenorul își va expune doleanțele și în ce situație pot pleca unii jucători.

Eu cred că e prematur să vorbim despre ce se va întâmpla. Cu tot respectul pentru domnul Balint, nu îl recomandă ultimele rezultate să meargă la Craiova, pentru că eu cred că Universitatea Craiova e între primele trei echipe din România”, a spus Răzvan Raț, conform digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și